Kupio sam jos kada i grafiku i neku prenaponsku zastitu. Nije losa stvarcia. Vidim 2 etikete, zemljaa porekla SAD kez mi se razvukao od usta do usta ali moje radovanje je bilo kratkotrajno dok nisam okrenuo stranicu i vide4o CHINA ispod bar koda, Fucking CHINA everywhere. Model je PH6T3-GR. Oko 3000 je bio, pre sam imao neki Hama produzni kao pa reko da kupim ovo. Jel ima jos neko to. Koliko je korisno, samo nemojte UPS da mi pominjete jel bi stitio samo save games. Nemam bitne podatke koji mogu da odu dodjavola po nestanku struje. Eto komp ima super uslove Surge Protector pa X-750 sta hoce vise.
OOOOOOO Zasto ste SVIIII COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII. pored Corsair-EVGA tako jadniiii... Zasto samo Srbi nevideeeee, misle da sa Kinom imaju High END, la la la Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End.
Šta si ti mislio, made in Washington D.C.? `bem li ga, APC je oduvek bio pouzdan, mada ima ljudi koji su se žalili(uvek je tako). Trebalo bi da je OK. A dobar UPS za tvoje napajanje bi koštao kao pola tvoje mašine.
Ja imam model koji ima 8 utičnica i zaštitu za LAN i cable TV. Dobra fora je što je određen broj utičnica pod naponom čak i kada isključiš prekidač na APC-u.
Naravno da je korisno i služi svrsi, ako sam razumeo ovaj post.
Dobro moj ima 6 uticnica a 2 Always ON. I ima to za kao telefon internet i to lai ne koristim. Blizu mi je uticnica tako da bi to bilo samo jos jedan kabl vise i spod nogu dole. Zauzeta su mi 4 sada. Ti Always ON su prazni. A imam 2 uticnice 2m od mene iza ormarica pa je tu smesten telefon tako da mi je ovajk sa 6 dovoljan bio. Napajanje, monitor, zvucnici i modem.
Kada smo vec kod napajanja jos sam video da se zale ljudi na X seriju Seasonic da je labav onaj kabl, ja sam probao sa dva i nije bas bilo cvrsto. Ne ispada ali nije to to. I danas nadjem neki treci, ko zna od cega i ko zna od kada. E taj pasuje ne mrda. Cvrst je bas kao da je on napravljen za njega. Jel to nema veze, da li su isti za napajanje i monitor potpuino. Ili za neka starija malo napajanja i ova sada.
volkswagen, mercedes, bmw, sve moguce je iz kine. opet ti kazem ti uzmi i u svojoj garazi klepaj stvari po tvojoj meri i napisi made in wlada da se ne bi razocarao.... ako vec nemas pojma onda nemoj i druge teme poput porekla robe da pominjes
prošle godine pocrkavali su televizori i računari - grom je udario u blizini i struni udar im je spržio uređaje povezane preko kablovske i modema: matične, televizore, itd... Napajanja su ostala čitava.
U svakom slucaju bolje nego obican produzni od 1000-1500 din. Ja bi vise voleo da se sklapa na zapadu i placam shodno tome malo vise. Nisu uvek sklapali Kinezi a svi se slazu da je ranije sve bilo kvalitetnije od tenicke robe. Sada je sve jeftina elektronika i plastika najgoreg kvaliteta i sarenis i reklama uz nikakvu garanciju i podrsku. Svoj mentalitet su uneli kompletno u ono sto prave, brzo za milijardu ljudi da svi budu prividno mirni.
Vidiš ja baš čitao da su nekima pocrkale komponente, a evo i ti si to potvrdio. Kako biti pametan? Hmm...
:: prošle godine pocrkavali su televizori i računari - grom je udario u blizini i struni udar im je spržio uređaje povezane preko kablovske i modema: matične, televizore, itd... Napajanja su ostala čitava :: :: Nekad se isplati zaštita za TV ili mrežu :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Na računaru gde je TV karta imam i ovaj APC. Naravno, kablovski coax ide prvo u APC, a zatim onim kablom kao za VCR ido do Leadtek Global.
TV je Samsung CRT i neka radi dok radi. Kada budem kupovao LCD razmišljaću i o zaštiti tog TV-a.
Na drugom mestu, koje mi služi za servis i testiranje imam Vivanco i Sweex produžne kablove. Ovaj Sweex je suprotan od mača u kamenu - ko u njega uspe da ubaci u svih 5 utičnica šuko kablove dobiće na izborima u Srbiji. Vivanco je OK, ima dosta utičnica barem 10, što šuko, što za 8-ice.
Imam i jedan KME UPS od 1.000 VA na koji priključujem računare koji servisiram i testiram. Za divno čudo, broj ispravnih - popravljenih računara koji odlazi je veći od broja koji dolazi.
Pozdrav!
Vlada
:: Vidiš ja baš čitao da su nekima pocrkale komponente, a evo i ti si to potvrdio. Kako biti pametan? Hmm.. :: :: :: :: prošle godine pocrkavali su televizori i računari - grom je udario u blizini i struni udar im je spržio uređaje povezane preko kablovske i modema: matične, televizore, itd... Napajanja su ostala čitava :: :: :: :: Nekad se isplati zaštita za TV ili mrežu :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.