Zna li neko gde bih mogao da nadjem neke dobre sleevove za koablove da svetle pod UV lampom. uzimam novo kuciste pa hocu da sve izgleda lepo :) hvala :))
Ni ja ne volim da mi ljudi u postu pisu sta ONI vole, a ja postavih konkretno pitanje, al ajde :p Imam 24 god, i uzimam HAF X uskoro, pa hocu da ga sredim da bude na oko ko bombona :)
A sada se iskupi i nadji mi gde ima da se kupi FU**ING cable sleeve! :p :)))
p.s. razmisljao sam mozda da nesto improvizujem ako ne uspem da nadjem, pa ako neko ima ideju sta i kako, neka postuje... svaki savet je dobrodosao :)
To je otprilike to :) hvala puno na trudu... mada ako bi se naslo jos nesto bilo bi extra... treba mi plava boja :/ mozda zelena...? imali su da se nadju kit-ovi celi. Ima li neko ideju gde to traziti?
Polako decko pa ti si u slepom crvenu Evrope, ne mozes takva pitanja da pitas ovde. Mi smo ostavljeni na milost i nemilost Kinezima i ne mozes da ocekujes u savom komijuteru nesto sto vidis na netu da lepo izgleda. Ako ti trebaju neki kablovi posebno mozes u EMMI da narucis NZXT 24 pin VGA 6 pin VGA 6||+2 PIN, 8pin za maticnu Sleeve gotove. Pogledaj na njihovom sajtu. Ima i front panel extension koji su obicno najruzniji deo svakog srpskog kompijutera. Ja sam to resio. Sve te sam stavio extensio NZXT black. I ne vise se odnapred kablovi uopste. Zatro je nazad haos a ne moze da ne bude haos. Mislim sve je lepo zakaceno za kuciste vcezicama ali je haos kada se pogleda koliko zica ima. 6-7 ventilatora plus extension NXZT plus standardno sve sto ide i ne moze da ne bude haos. Bar na CM 690. Kada uzmem 650D bice bolje. Ne mora nista da svetli nocu, meni se palina prekidac bas da bude oisvetljen. Ovako stalkno rade samo 2x140mm LED na vrhu koji bacaju onako normalno tek da delovi budu blago osvetljeni.
OOOOOOO Zasto ste SVIIII COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII. pored Corsair-EVGA tako jadniiii... Zasto samo Srbi nevideeeee, misle da sa Kinom imaju High END, la la la Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End.
ma svestan sam i ja da kod nas nema 80% dobrih stvari, ali se bas zato trudim da nadjem tako deo po deo da na kraju sklopim sve sto sam hteo. Ovo sto je postavio Dragg je otprilike to. ima u desku da se nadju fluorescentni SATA kablovi, fali mi samo jos taj sleeve da zamaskiram one ruznije delove...
Tema i dalje aktuelna, ako neko ima neku sugestiju, predlog...
Molim, pasta 1250 din Noctua NH-H1, mislim ona je meni super ja sam je kupio ali sam je platio 500din u VIP House. Koliko je to pakovanje, da nije vece nego moje. Ona u kartonu kao dobijes jel to ta.
OOOOOOO Zasto ste SVIIII COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII. pored Corsair-EVGA tako jadniiii... Zasto samo Srbi nevideeeee, misle da sa Kinom imaju High END, la la la Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End.
Eventulano neki strani (EU) sajt koji prihvata CC placanje i salje u Srbiju, posto ces kod nas tesko naci neki veci izbor.
:: :: :: :: ma svestan sam i ja da kod nas nema 80% dobrih stvari, ali se bas zato trudim da nadjem tako deo po deo da na kraju sklopim sve sto sam hteo. Ovo sto je postavio Dragg je otprilike to. ima u desku da se nadju fluorescentni SATA kablovi, fali mi samo jos taj sleeve da zamaskiram one ruznije delove.. :: :: Tema i dalje aktuelna, ako neko ima neku sugestiju, predlog...
To su ti cene U Bgd krenes u grad i kazes ajde da kupim pastu za CPU. Posle skapiras da si mogao da kupis na drugom mestu i da ti ostane za giros, sok i marlboro flavor plus i da imas istu pastu.
I ja je uzeh za 480din. Noctua ne nudi više vrsti pakovanja, to je to.
:: Molim, pasta 1250 din Noctua NH-H1, mislim ona je meni super ja sam je kupio ali sam je platio 500din u VIP House. Koliko je to pakovanje, da nije vece nego moje. Ona u kartonu kao dobijes jel to ta :: :: :: :: :: :: OOOOOOO Zasto ste SVIII :: COOLERMASTER, SAPHIRE, MSIII :: pored Corsair-EVGA tako jadniiii.. :: Zasto samo Srbi nevideeeee, :: misle da sa Kinom imaju High END, la la l :: Kina, Taiwan alea, aleeee...Serbian High End :: ::
Nema Sleeve u Srbiji, nema. I koliko ima u toj pasti sto smo kupili maloj da stavimo. 3-5 puta jel tako. Te paste i to pravce na zapadu hvala bogu da je u kini usmrdelo bi mi stan.Sve im isto mirise. Znate kako mirise onaj Americki Arctic Cleaner i Purifier za pastu i ono sto osusi posle ciscenja. Meni predlagali da trazim neki izopropil alkohol i neke gluposti, kosstalo bi sigurno 400-500 din a ja za 300-400 nasao originalno pravljeno za ciscenje paste sa procesora, grafike, northbridga. Skine ga kao nista i onu Arctic Ceramique kada skine kao od sale, mogu misliti ove druge. U celoj kuci se oseca i posle komp mirise na to skroz. Kao bombone neke.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.