Gde da kupim ovo kuciste, sta mislite o njemu, video sam varijante sa 400w i 450w, zanima me iskljucivo crno, da li je ovo napajanje dobro i moze li da gura athlona x2 sa 1gb rama, gainward 7600gs i dva harda, hvala
Može da gura i puno više od toga, al` evo predloga ako hoćeš da budeš, za buduća vremena osiguran... iščupaš to napajanje (koje je isto tako dobro, i radi bez problema sa još xy stvari više od onog što si naveo kod mene) i staviš recimo LC Power 550 w koje je do 50 evra (to naravno prodaš reda veličine 25evra) i kuliraš. To kućište je jedina normalnija solucija od jeftinijih (ispod 100evra). cooler master centurion je prevara (čitaj- ništa aluminijsko sem prednje strane eventualno), dok od onih preko 100 evra valja svega par komada isto tako... Cooler Master Praetorian (jer je sve aluminiumsko), Thermaltake Armor, i zvezda po meni svakako je ANTEC nine hundred :-) :-) :-) (kupio dva komata)...
:: :: :: Može da gura i puno više od toga, al` evo predloga ako hoćeš da budeš, za buduća vremena osiguran... iščupaš to napajanje (koje je isto tako dobro, i radi bez problema sa još xy stvari više od onog što si naveo kod mene) i staviš recimo LC Power 550 w koje je do 50 evra (to naravno prodaš reda veličine 25evra) i kuliraš. To kućište je jedina normalnija solucija od jeftinijih (ispod 100evra). cooler master centurion je prevara (čitaj- ništa aluminijsko sem prednje strane eventualno), dok od onih preko 100 evra valja svega par komada isto tako... Cooler Master Pretorian (jer je sve aluminiumsko), Thermaltake Armor, i zvezda po meni svakako je ANTEC nine hundred :-) :-) :-) (kupio dva komata)..
SVE SVE... ali gde pored takvih brendova (TT, CM, Antec), coveku nadje da preporucis nesrecno LC Power. LC nije nista preterano bolji od tog njegovog Codegena i jedni radikalniji potez bi mu bio prelazak na neki od dole navedenih brendova. Da ne dodje do zabune, LC Power nisu losa napajanja, ali nisu vredna razlike u parama u odnosu na Codegen.
:: Može da gura i puno više od toga, al` evo predloga ako hoćeš da budeš, za buduća vremena osiguran... iščupaš to napajanje (koje je isto tako dobro, i radi bez problema sa još xy stvari više od onog što si naveo kod mene) i staviš recimo LC Power 550 w koje je do 50 evra (to naravno prodaš reda veličine 25evra) i kuliraš. To kućište je jedina normalnija solucija od jeftinijih (ispod 100evra). cooler master centurion je prevara (čitaj- ništa aluminijsko sem prednje strane eventualno), dok od onih preko 100 evra valja svega par komada isto tako... Cooler Master Pretorian (jer je sve aluminiumsko), Thermaltake Armor, i zvezda po meni svakako je ANTEC nine hundred :-) :-) :-) (kupio dva komata)..
CoolerMaster pravi odlicna napajanja cak su na testovima bolji od Chifteka,a i taj Codegen uopste nije los.
:: SVE SVE... ali gde pored takvih brendova (TT, CM, Antec), coveku nadje da preporucis nesrecno LC Power. LC nije nista preterano bolji od tog njegovog Codegena i jedni radikalniji potez bi mu bio prelazak na neki od dole navedenih brendova. Da ne dodje do zabune, LC Power nisu losa napajanja, ali nisu vredna razlike u parama u odnosu na Codegen
LC nije nishta bolji od codegena? Ocigledno ne znash nishta o LC power-u. Pretpostavljam da si video na nekim forumima i sad solish pamet drugima. Kupi dva, tri brand-a i uporedi sa LC Power-om. `Uradi sam.` Pokazao se chak bolje od mnogih navodno jacih od njega. Pozdrav
:: :: :: SVE SVE... ali gde pored takvih brendova (TT, CM, Antec), coveku nadje da preporucis nesrecno LC Power. LC nije nista preterano bolji od tog njegovog Codegena i jedni radikalniji potez bi mu bio prelazak na neki od dole navedenih brendova. Da ne dodje do zabune, LC Power nisu losa napajanja, ali nisu vredna razlike u parama u odnosu na Codegen :: :: LC nije nishta bolji od codegena :: Ocigledno ne znash nishta o LC power-u. Pretpostavljam da si video na nekim forumima i sad solish pamet drugima :: Kupi dva, tri brand-a i uporedi sa LC Power-om. `Uradi sam.` Pokazao se chak bolje od mnogih navodno jacih od njega :: Pozdra
HAhahahahahahaha Covek je prodavac.A i pogledaj koliko ti imas poruka koliko on pa onda nesto reci.
Ipak Antec ima najbolja napajanja.Zadrzi to napajenje u kucistu,nema potrebe za menjanjem.
:: :: Covek je prodavac.A i pogledaj koliko ti imas poruka koliko on pa onda nesto reci ::
broj postova nema nikakve veze sa znanjem...
sto se tiche ntoga... koje je najbolje napajanje???? ja nemam pojma!!!! ali verovatno ono najskuplje... s tim da skupoca u klasi 30-60 eura kod nas nema mnogo zajednocikog... kod nas je bitno sta je na glasu .... ako je osrednje i na glasu je ... onda je skupo...
:: :: :: SVE SVE... ali gde pored takvih brendova (TT, CM, Antec), coveku nadje da preporucis nesrecno LC Power. LC nije nista preterano bolji od tog njegovog Codegena i jedni radikalniji potez bi mu bio prelazak na neki od dole navedenih brendova. Da ne dodje do zabune, LC Power nisu losa napajanja, ali nisu vredna razlike u parama u odnosu na Codegen :: :: LC nije nishta bolji od codegena :: Ocigledno ne znash nishta o LC power-u. Pretpostavljam da si video na nekim forumima i sad solish pamet drugima :: Kupi dva, tri brand-a i uporedi sa LC Power-om. `Uradi sam.` Pokazao se chak bolje od mnogih navodno jacih od njega :: Pozdra
Dobro sine. Imas mojih postova o napajanjima ovde koliko god hoces pa me stvarno mrzi da i tebi objasnjavam, procesljjaj malo forum. Koliko je proslo napajanja kroz moje ruke, ni o tome nema potrebe da ti pricam. Cinjenice: NA 10 prodatih LC Powera 3 neispravna, jedno u startu, dve posle nekog kraceg vremena. Intenzitet je taj i ponavlja se konstantno. Na 100 prodatih Chiefteca ni jedna reklamacija . Na sva prodata Chieftec napajanja od 1999. godine 2 reklamacije. Obe iz problematicne serije od pre oko godinu dana 420W, jedan se grejao kada je kompjuter ugasen, a drugom se zaglavio power switch I/0 pozadi i to na 0 :)
:: :: Dobro sine. Imas mojih postova o napajanjima ovde koliko god hoces pa me stvarno mrzi da i tebi objasnjavam, procesljjaj malo forum. Koliko je proslo napajanja kroz moje ruke, ni o tome nema potrebe da ti pricam. :: Cinjenice :: NA 10 prodatih LC Powera 3 neispravna, jedno u startu, dve posle nekog kraceg vremena. Intenzitet je taj i ponavlja se konstantno. :: Na 100 prodatih Chiefteca ni jedna reklamacija . Na sva prodata Chieftec napajanja od 1999. godine 2 reklamacije. Obe iz problematicne serije od pre oko godinu dana 420W, jedan se grejao kada je kompjuter ugasen, a drugom se zaglavio power switch I/0 pozadi i to na 0 :
Zanimljivo, vrlo zanimljivo. Nazivas me sinom? OK je ako imash 60-70 godina. Prodavac? Haha. Samo me zanima odakle tebi informacija za reklamacije chieftec-a ali definitivno zivis u zabludi. Da ne radish u EWE-u pa sad na forumu jeftino promovises chieftec? Ocigledno imas predrasude kao i vecina IT freak-ova. Koristim licno LC Power 6550GP-a na dve masine i optereceni su maximalno. Imam Chieftec-a na jednom serveru. Da ne nabrajam koliko sam ubacio LC-a i Chieftec-a u proslosti. CoolerMaster sam ubacio na dosta masina prijatelja. Sve to radi OK. Posto radim u IT administraciji sve sto pricam, pricam iz iskustva. Lepo kaze jedan savet na sajtu: `Ako se dvoumite izmedju dva napajanja, uzmite teze.` U potpunosti se slazem sa mrljom: `kod nas je bitno sta je na glasu ....` Sto se tice postova, postovi na ovom sajtu treba da budu korisni ljudima koji se ne razumeju dovoljno u IT, a ne da sluze za prepucavanje i dokazivanje. Nismo mi proizvodjaci vec krajnji korisnici. Treba biti objektivan u svakom trenutku. Pozdrav svima.
... Codegena i koristish ga , pa kad ti zatreba nesto jce onda se raspitash za to. Ja teram d805@3,4ghz ,gs7600glh i 1gb ram-a sa 3 ventilatora bez problema sa Frontierovim psu-om od 450W , a Codegen je od mojeg psu bolji... Probas ,pa ako nije dovoljno kupis drugo ...`Ajd u zdravlje!
:: Samo me zanima odakle tebi informacija za reklamacije chieftec-a ali definitivno zivis u zabludi. Da ne radish u EWE-u pa sad na forumu jeftino promovises chieftec :
Dobro cale izvini. Ja sam ovde najveci protivnik reklamiranja / promovisanja bilo cega konkretnog, jer se to placa i zove se raklama. Ne radim u pomenutoj firmi, gde i na kom polozaju radim, to nije bitno. Kada budem placao, to cu i reci.
U svakom slucaju, cale ako kazes LC, onda LC. Nemoj mi samo zameriti , molim te , na cinjenicama jer je to tako. Upoznao sam previse nezadovoljnih (uglavnom bivsih) korisnika LC Power napajanja, sto vidim sa tobom nije slucaj.
Pozdrav, sve nabolje.
PS. Ja nisam rekao da LC nije bolje napajanje od Codegena, vec da ne vredi tu razliku u novcu, red velicine 30 evra, a za Chieftec, Antec iliCM bi trebao da izdvoji 45-40 evra doplate.
Lično i personalno sam montirao preko deset LC Power-a od 550W i nikad ni jednom nije zafalilo ništa. Izbor ti je u svakom slučaju širok. Ali s obzirom na cenu i kvalitet izrade LC Power je u svom rangu best buy. Mada i ta Codegenova napajanja iz Briza kućišta nisu ni malo nekvalitetna. Još jednom zašto LC Power. Ima cooler od 14 santimetara. Ladno je ka guja... Nečujno i masivno. Imaš i za 3 evra više green power verziju koja štedi struju. Uostalom izbor je tvoj, a predlog moj. Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.