Imao sam na ploci mali XSILENSE 40mm i posle 2-3meseca je poceo da zuji ki overclockovana zubarska busilica... Sad sam natako Recom 50mm coler i izgleda da valja za sad. Ima senzor obrtaja i nije obican vec bearing. Ne cuje se a vrti na 3500rpm. Zanimljivo je da na kutiji pise 6 godina garancije?? U glavnom sam zadovoljan s njim vec par dana... Jel neko zna za neke malo kvalitetnije manje colere u dimenzijama 40-50mm? Da se nadje ako ovo zazuji...
Imam jedan Revoltec Air Guard 50mm koji sam koristio za neki miniITX računar, mislio sam da će da se čuje ko i sva ta mala sranja, ali je skroz OK. Ugrađen je pre skoro godinu dana, rada 24h dnevno i još nije prozujao :)
Revoltec, i uzmi 6-cu ako može da stane. Imao si sreće sa Xilenceom, meni je prozujao čim sam ga doneo iz prodavnice, što ne znači da su im loši od 80, 90 i 120mm.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.