Ja sam nadalje resio problem sa propusnom folijom, koja se dobije prilikom kupovine laptopa i lezi izmedju tastature i monitora (lici na filc).
E sad, evo i zasto sam uzeo ovo, a ne aftermarket filtere: - kuciste ima citav niz rupa i rupica, gde uvlaci vazduh (prednji ventilator se nalazi nekoliko cm od plastike kucista i povlaci vazdug iz svih prednjih rupa (kod lampica Power i HDD, oko USB prikljucaka,...), a ne smo one koja stoji direktno ispred njega - ventilator, koji sam postavio da uduvava vazduh na graficku ima sa strane rupe, kroz koje moze proci vazduh sa prasinom, pa sam celu rupu 9x15cm prekrio tkaninom - nisam siguran da li imam vecu snagu izvlacenja ventilatora nego snagu uvlacenja (2x12cm uvlace, a izbacuju 2x9cm+12cm na napajanju). Ako je veca snaga uvlacenja - nemam problem. Ako je snaga uvlacenja manja - a veca snaga izbacivanja, onda podpritisak u kucistu uvlaci vazduh kroz sve moguce rupice u kuciste, ne bi li izjednacio pritisak (ponasa se kao usisivac - i tada je bolje da su slobodne rupe zasticene)
Ostaje problematika zadnje strane kucista, koju ne mozes zatvoriti, pa da ga *ebes.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.