Cooler Master Aurora neonke. Vidi u npr. Desk-u. Proveri samo da li su sound activated - one dual bi trebalo da jesu. A i to se vidi odmah na samom pakovanju.
@2m4y - hvala puno na korisnom linku. pitacu drugara da li bi on mogao tako nesto da mi namesti, posto sam ja noob za elektrotehniku pa se i ne razumem bas najbolje. mislio sam da ima negde gotov set koji se samo ugradi, pa bih to uzeo...
@OCz Sad sam nasao u gigatronu imaju te aurora. to je to sto trazim .) hvala puno, mislio sam da je to mnogo teze naci, odnosno da je skuplje.
Hvala svima :)
btw, neki dobar fan controller? treba mi za haf X ili za raven posto sad uzimam jedan od ta dva? samo da ima da se nadje kod nas...
Ne znam gde si došao na tu ideju. Audi je počeo da koristi LED osvetljenje u farovima ne zbog ukrasa već zbog bezbednosti, i zovu se Daylight Running Lights, namenjena su da se koriste po danu jer su uočljivija od standardnih svetala. Sad svi redom to rade, što ne znači da je kič...
R8 Spyder sada ima sva svetla sa LED osvetljenjem uključujući i farove... to je budućnost...
:: Daume Audi je prvi poceo sa kicenjem.Sad su modeli kao uskrsnje jelke.Sve prsti od Led diodica!Ciganija teska : :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: ::
+1 LED osvetljenje je od izuzetnog znacaja za automobilsku industriju, pored povecane bezbednosti, vidljivosti, led osvetljenje na automobilima manje smeta ocima, manje trosi elektricne energije. Nista cudno, svako ko nema pojma o automobilima, prvo sto ce da odvali to je `ciganski ukras`
Kad ih ja ugradjivam svugde i na bickli i u sobama sa regulatoromi na sve bateriske lampe i uskoro na sva vozila samo mi trebaju jace, zasad imam samo od 1W,3 W i 5W Bolje su od halogenki,kad se cita slova su jos crnja a papir belji,Najprirodnije prirodnom svetlu.
=============================================== KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO
A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.
Radi se o obicnom `light show` uredjaju. Nekada su...
11.04.2011. 17:43
status: user broj poruka: 10997
kao svetlosni izvor koriscene standardne sijalice (wolfram) a danas neon/kripton sijalice/bljeskalice ili LED (svetlece diode). Ja sam nekada davno napravio nekoliko onih sa sijalicama (razne boje, razne snage)... Imas na Internetu masu elektricnih shema za te uredjaje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.