Ja imam tu,za divno cudo(i male pare) navigacija odlicno radi(Igo).Pusta cak i avi format.Nigde me jos nije zajeb....Kad jednom uhvati visoku tacnost(posle 3 min. 7-8 satelita)) ne ispusta vise.Mislim da jedino BlueBerry ima DDR2 u svim modelima.
Samo je trebalo neko da mi kaže može li da se ubaci igo, navodno ima dobre mape za balkan. Radije ne bi uzimao uređaj s mapama ako mogu da ih ubacim sam na kvarno.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
Ja imam slicnu Prestigio navigaciju samo sto ima i bluetooth modul i mogu ti reci da jako lepo radi za tako male pare. Karte su odlicne i ima onu foru za 3d buildings.
šiljo i ostali - jedno pitanje: jel te navigacije mogu da rade kao normalan PDA, da imam pristup file sistemu, instaliram regularne WM 6.0 aplikacije ili može samo da radi kao GPS. Mislim, GPS me uopšte ne zanima, ali ove stvarčice su jake po hardveru, veliki ekrani a jeftino. Bilo bi sjano kad bi mogao da ga koristim kao običan PDA.
Pa ja sam Blueberry uspeo da otkljucam preko nekog programcica.Tacnije imam pristup u samom Windowsu uredjaja. Prosirenje programa je moguce, ali ne znam sta moze a sta ne moze da se stavi na njega(ne treba mi).Inace Blueberry koristi Windows 6.0 CE.Da budem iskren nisam cuo dobre stvari o njemu.Ali sto se tice same navigacije po meni je uredjaj super.
Ja sam pre godinu ipo kupio nesto jaci model 5120 BT sa blutoothom,koji je bacanje para jer se jako lose cuje,barem u kabrioletu . Pusta filmove , mp3 (nikad u zivotu mi nije trebalo), tako da slabiji model je verovatno isti osim sto ima manji ekran. Ali to nije lose, jer kad sam razbio ovaj moj ekran oko 5 meseci nije bilo zamene za isti kod uvoznika. Igo 8 mi lepo radi, imam SD karticu od 4 il 8 gb,pojma nemam,koja zvriji prazna. Stvar je super i nezamenjiva,jednom kad stvai,pitas se kako si vozio pre toga. Kamere, prekoracenja brzine,trip computer...verujem da sve to ovaj ima https://www.gps-srbija.com - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
Ti ustvari mozhesh da na svaki ubacish svaki windowsov program (svakom to mozhe da se otkljucha), a ako te zanima kako javi mi (jer se ne secam moram da pitam caleta).
A lichno bih ishao na tog Prestigio-a, jer je on, kao i mnogi drugi napravljen u jednoj kineskoj fabrici, odakle se shalju svima redom komponente (naravno da postoje razlike u proizvodjachima - garancija, bluetooth, i ostale gluposti), i oni rade bolje od Mio gps-ova (konkretno proban Mio S5x5), jer je novi Mio-v software bulja, dok je onaj stariji i brzhe i preciznije radio.
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
@bstaletic - hvala, još mi ne trebaju detalji jer nemam uređaj, raspitujem se generalno. @silja1987 - Ali to bi trebalo da je vrlo slično - svi WM operativni sistemi imaju CE kao jezgro, bar po wikiju.
Ja sam tutnuo iGO 8.3 na moj Galaxy S i jako lepo radi, mape sam probao samo Navteq, postoje i Teleatlas za Evropu, ne znam koje su bolje.
Prošle godine sam išao na Kos u Grčku sa nekom kineskom navigacijom od 4.2 inča sa tim istim mapama, vrlo su detaljne, jedino mi na živce išla naratorka Nevenka sa onim `Prekoračili ste brzinu`. Ma ne seeeeri...
Raiću, ako si planirao i telefon da uzmeš, spoji lepo i korisno pa uzmi HTC HD2 sa 4.2 inča ekranom, imaš ih na oglasima po 250 evra, a iGO imaš na njemu i za Win 6.5 i Android...
@silja1987 - Ok, hvala. Inače, pretpostavljam da su instalcije za win CE isto .cab arhive? Verovatno je prijavio da dotični fajl nije validna win CE arhiva, kad si pokušao instalaciju. Fajl je sigurno dobar. @bstaletic - ali oni već imaju win CE `unutra`, samo se otključava pristup OS-u. A za neki drugi sistem - teško, jedino ako ima Linux ali i tu mora da se pravi posebna verzija samo za taj uređaj.
:: @bstaletic - ali oni već imaju win CE `unutra`, samo se otključava pristup OS-u. A za neki drugi sistem - teško, jedino ako ima Linux ali i tu mora da se pravi posebna verzija samo za taj uređaj :: :: ::
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: :: Raiću, ako si planirao i telefon da uzmeš, spoji lepo i korisno pa uzmi HTC HD2 sa 4.2 inča ekranom, imaš ih na oglasima po 250 evra, a iGO imaš na njemu i za Win 6.5 i Android.. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.