Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
WiFi Štampač
STRANA 1 OD 1
nemanja21 WiFi Štampač 01.04.2011. 17:33 T35018

status: user
broj poruka: 1227
Molio bih za malu pomoć cenjenih forumaša pri izboru štampača. Naime, kao što stoji u naslovu teme, razmišljao sam da bude opremljen wifi-jem kako bih ga nesmetano pozicinirao u drugi deo sobe. Štampač bi bio korišćen u kućnoj upotrebi, ali bi svakako bio poželjan dugotrajniji ketridž i što bolji otisak, dok brzina valjda i nije toliko važna.

Budžet bi bio nekih 50-100e. Ukoliko smatrate da je dosta bolja kupovina nekog modela koji prevazilazi budzet ili nekog no-wifi, slobodno predložite i tako nešto. Naročito bi mi bilo značajno ukoliko neko ima iskustva sa predloženim modelom.
Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re 01.04.2011. 18:14 #310699

broj poruka: 4163
Najjeftiniji ti probija budžet
http://www.pcberza.rs/detaljnije/duokom/131-1585/
Uz sve nisi naveo da li ink jet, laser, multipraktik...

luja-88 Pogledaj u BigBang-u 01.04.2011. 18:39 #310706

broj poruka: 1636
Skoro je prijateljica tamo kupila na akciji neki multifunkcijski Lexmark sa WiFi-jem za ~50e. Ne mogu tacno da se setim ali mislim da je bio ovako neki model http://itsvet.com/proizvod/lexmark-s405/comp_comp_multiprinter/51/287

Ali...na duze staze ipak treba ici na neki kvalitetniji/laserski kao sto je servispc predlozio posto bi na ovom sto sam ja naveo [i slicnim inkjet modelima], cestim koriscenjem spucao boje dok si reko `sta bi?`.

E sad, ako je budzet ogranicen a potreban je stampac u boji, zaboravi na laser.

I da, malo detaljnije koje su potrebe. Skener, FAX... ?
nemanja21 re 01.04.2011. 21:40 #310749

broj poruka: 1227
Nisam naveo koji (ink-jet, laserski) zato što se prosto još nisam odlučio koji je pametnije uzeti, a hteo sam da čujem i jedne i druge predloge. Štampanje u boji... hmm, mislim da mi nije toliko neophodno. Fax apsolutno ne, skener bi dobro došao ali bih se odrekao nekako njega ukoliko je pametnije investirati u laserski, ipak je funkcija štampača primarna u ovom momentu. Kakav je ovaj što je servispc naveo?
Stripy Re 02.04.2011. 01:10 #310784

broj poruka: 4163
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=4087&forid=13&katid=2

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs