Ja ima taj komplet cordless desktop wave pro sa misem mx1100 i to sam platio sve 45e na akciji tako da mi je to preskupo dati 45e samo za tastaturu, inace tastatura je odlicna.
Da, tiha je tastatura. @ognjeni Nije, ta tastatura je sad 45e a kompplet je preko 100e, dok je mis posebno oko 50e, bio bi srecan da nadjes sad za 45e komplet mis je jos bolji od tastature...
:: :: Da dodam da bih teško rekao da je tiha :: :: :: Ja ima taj komplet cordless desktop wave pro sa misem mx1100 i to sam platio sve 45e na akciji tako da mi je to preskupo dati 45e samo za tastaturu, inace tastatura je odlicna :: :: :: :: i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870 CF,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932 :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Of1FTCDUxg :: :: http://img545.imageshack.us/img545/6757/vantagecf30027.jp :: :: :: :: :: ::
istu tastatru i sam imam i kao što rekoh, ne bih mogao da kažem da je tiha. Nije mehanička pa da ima `click` ali se čuje više nego što bih ja voleo. U svakom slučaju, tastatura je dobra.
:: istu tastatru i sam imam i kao što rekoh, ne bih mogao da kažem da je tiha. Nije mehanička pa da ima `click` ali se čuje više nego što bih ja voleo. U svakom slučaju, tastatura je dobra :: ::
...koristio sam i tiše ali u svakom slučaju, kucanje je prijatno i brzo. Meni je recimo smetao raspored tastera insert/delete/Home/End/PgUp/PgDn. Nije kao kod standardnih tastatura i treba puno vremena da se čovek navikne. Barem meni, i što je najgore, još uvek mi smeta
Ufff, meni isto :) I dosta me nervira kako su grupisani funkcijski tasteri [4x3, a ne 3x4] Al u svakom slucaju, za te pare nema bolje tastarure. Da mislim drugacije ne bih je ni kupio. Ja imam Logitech K350, mada, koliko ja vidim, jedine razlike izmedju nje i Wave su u Unifying risiveru i nijansi tastera sive boje... i mesto na kom pise Logitech dole, na sredini .) Ne mogu nesto specijalno da pohvalim tih rad posto ima tisih tastatura od ove ali je u svakom slucaju dosta tisa u odnosu na vecinu u svom cenovnom rangu. I da, ja sam onaj sto je malo popljuvao na ITsvet-u. =D Moji kriterijumi za glupe detalje su mozda malo previsoki al ipak... mozda sam samo ubo za nijansu losiju seriju u datom trenutku :/
Sve u svemu, navikao sam se na nju i bas mi je super pri radu. Ne verujem da bih se i sada odlucio za neku drugu posto bolje stvarno nema za ove pare, a da je sa Unifying risiverom [to mi je od presudnog znacaja posto je koristim na lapu]. Mekani hand cushion je objasnio neke stvari.
Sada videh ovu Microsoft i bas super mi deluje. Na zalolst, za nju ne mogu nista da kazem posto vec duze od 5g ne kupujem nista osim Logitech-a...
Pozdrav!
:: :: ...koristio sam i tiše ali u svakom slučaju, kucanje je prijatno i brzo. Meni je recimo smetao raspored tastera insert/delete/Home/End/PgUp/PgDn. Nije kao kod standardnih tastatura i treba puno vremena da se čovek navikne. Barem meni, i što je najgore, još uvek mi smeta :: ::
aa tiii siii ti ta tica jeli sto je oplevila po tastaturi na it svet :) ...zbog tebe i pisem ovde kakva je jer si je ocrnio tamo hehe
iskreno mi ovaj mic ergo 4000 deluje najbolje ali dzaba kad je nema nigde.... Vidim na amazonu neke refurbished i like new modele za po 20$ ...pitam se jeli vredno kupovine.
:: Ufff, meni isto : :: I dosta me nervira kako su grupisani funkcijski tasteri [4x3, a ne 3x4 :: Al u svakom slucaju, za te pare nema bolje tastarure. Da mislim drugacije ne bih je ni kupio :: Ja imam Logitech K350, mada, koliko ja vidim, jedine razlike izmedju nje i Wave su u Unifying risiveru i nijansi tastera sive boje... i mesto na kom pise Logitech dole, na sredini . :: Ne mogu nesto specijalno da pohvalim tih rad posto ima tisih tastatura od ove ali je u svakom slucaju dosta tisa u odnosu na vecinu u svom cenovnom rangu :: I da, ja sam onaj sto je malo popljuvao na ITsvet-u. =D Moji kriterijumi za glupe detalje su mozda malo previsoki al ipak... mozda sam samo ubo za nijansu losiju seriju u datom trenutku : :: :: Sve u svemu, navikao sam se na nju i bas mi je super pri radu. Ne verujem da bih se i sada odlucio za neku drugu posto bolje stvarno nema za ove pare, a da je sa Unifying risiverom [to mi je od presudnog znacaja posto je koristim na lapu]. Mekani hand cushion je objasnio neke stvari :: :: Sada videh ovu Microsoft i bas super mi deluje. Na zalolst, za nju ne mogu nista da kazem posto vec duze od 5g ne kupujem nista osim Logitech-a.. :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: ...koristio sam i tiše ali u svakom slučaju, kucanje je prijatno i brzo. Meni je recimo smetao raspored tastera insert/delete/Home/End/PgUp/PgDn. Nije kao kod standardnih tastatura i treba puno vremena da se čovek navikne. Barem meni, i što je najgore, još uvek mi smeta :: :: :: ::
ja imam ergo 4000, najbolja tastatura koja sam imao, a imao sam i dosta, i wireless i zicane varijante. tasteri nisu bucni, a ako nikad nisi imao ergo tastaturu trebace ti nekoliko dana privikavanja.
:: aa tiii siii ti ta tica jeli sto je oplevila po tastaturi na it svet :) ...zbog tebe i pisem ovde kakva je jer si je ocrnio tamo heh :: :: iskreno mi ovaj mic ergo 4000 deluje najbolje ali dzaba kad je nema nigde.... Vidim na amazonu neke refurbished i like new modele za po 20$ ...pitam se jeli vredno kupovine. :: :: :: :: I7 2600 + TX3 + P67 C4 :: 8gb Ripler 1600 cl :: 5850 OC edition 1 gb :: Samsung F4 raid 0 + F1 1T :: Xonar D2 + Creative Inspire T6100 :: Raven RV01 + Arkangel 850w :: VX 2450-led :: :: MacBook Air 13.3` :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: Ufff, meni isto : :: :: I dosta me nervira kako su grupisani funkcijski tasteri [4x3, a ne 3x4 :: :: Al u svakom slucaju, za te pare nema bolje tastarure. Da mislim drugacije ne bih je ni kupio :: :: Ja imam Logitech K350, mada, koliko ja vidim, jedine razlike izmedju nje i Wave su u Unifying risiveru i nijansi tastera sive boje... i mesto na kom pise Logitech dole, na sredini . :: :: Ne mogu nesto specijalno da pohvalim tih rad posto ima tisih tastatura od ove ali je u svakom slucaju dosta tisa u odnosu na vecinu u svom cenovnom rangu :: :: I da, ja sam onaj sto je malo popljuvao na ITsvet-u. =D Moji kriterijumi za glupe detalje su mozda malo previsoki al ipak... mozda sam samo ubo za nijansu losiju seriju u datom trenutku : :: :: :: :: Sve u svemu, navikao sam se na nju i bas mi je super pri radu. Ne verujem da bih se i sada odlucio za neku drugu posto bolje stvarno nema za ove pare, a da je sa Unifying risiverom [to mi je od presudnog znacaja posto je koristim na lapu]. Mekani hand cushion je objasnio neke stvari :: :: :: :: Sada videh ovu Microsoft i bas super mi deluje. Na zalolst, za nju ne mogu nista da kazem posto vec duze od 5g ne kupujem nista osim Logitech-a.. :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ...koristio sam i tiše ali u svakom slučaju, kucanje je prijatno i brzo. Meni je recimo smetao raspored tastera insert/delete/Home/End/PgUp/PgDn. Nije kao kod standardnih tastatura i treba puno vremena da se čovek navikne. Barem meni, i što je najgore, još uvek mi smeta :: :: :: :: :: ::
Pozdrav , nazalost nemam iskustva ni sa1 od ove 3 tastature ali imam Chicony ergonomsku http://www.itsvet.com/proizvod/chicony-kb-7903/comp_comp_keyboard/45/204 i to vec 10 godina tada je placena nekih 60 maraka i do danas sam morao samo da je ocistim par puta i to je to.Tastatura je super udobna za kucanje a citao sam da su uradili reviziju i dodali mutimedijalne tastere jer ih moja verzija nema. Koliko sam ja citao tastatura iz naslova ima samo pohvale i preporuke pa ako mozes da je dadjes najbolje je da kupis nju.Ja inace ne gotivim Microsoft ali imao sam prilike da radim na par njegovih tastatura i mogu da ti kazem da su extra,bas su me odusevile.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.