Koji rezaci i od koje godine imaju podrsku za LightScribe ili LabelFlash. Koliko ste mi rekli prvi je rasprostranjeniji? E sad koji modeli rezaca su dobri a da podrzavaju to? Pioneer, Sony-NEC Optiarc, Plextor? Hvala
ni jedan od tih navedenih ne preporucujem, juri Samsung ili LiteOn, ali radije Samsung.
:: Koji rezaci i od koje godine imaju podrsku za LightScribe ili LabelFlash. Koliko ste mi rekli prvi je rasprostranjeniji? E sad koji modeli rezaca su dobri a da podrzavaju to? Pioneer, Sony-NEC Optiarc, Plextor? Hvala
Dašta, mada je moj Samsung SH-223C malko bučan, ali čita normalno sve diskove sa kojima je Pioneer 215 dobijao nervni slom.
:: ni jedan od tih navedenih ne preporucujem, juri Samsung ili LiteOn, ali radije Samsung :: :: :: :: Koji rezaci i od koje godine imaju podrsku za LightScribe ili LabelFlash. Koliko ste mi rekli prvi je rasprostranjeniji? E sad koji modeli rezaca su dobri a da podrzavaju to? Pioneer, Sony-NEC Optiarc, Plextor? Hvala
Definitivno Samsung ili LG (Toshiba ili Hitachi) SH-223C radi i meni za sada kako treba...mada ga i ne mucim nesto posebno. Mozda bih i Asus probao, koliko sam video, jedino njihov rezac moze da se nadje u `retail` varijanti(kod nas). Postavlja se pitanje da li je to ista bolje od bulk oem verzije... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
LF .. mislim da je nec patentirao .. davno .. i napusten koncept .. previse skupi cd-i ..
LS podrzavaju samo oni DVD-ovi koji imaju doticni logo na vratancima ...
ISH .. ista situacija kod mene ... nemam .. a vec godinama hocu da uzmem dvd sa LS-om .. da nefirkam flomasterom .. zasto si razocaran LS-om ??? los otisak ?? sporo reze ??
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ISH .. ista situacija kod mene ... nemam .. a vec godinama hocu da uzmem dvd sa LS-om .. da nefirkam flomasterom .. zasto si razocaran LS-om ??? los otisak ?? sporo reze ??
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.