Najbolji CD rezač svih vremena je TEAC CD-W58E. Najbolji CD čitač je TEAC 40X.
Plextor je uvek bio duplo skuplji od konkurencije. Imao sam PX-712A. Na Verbatim je rezao neupotrebljive DVD. Na ostale je rezao OK, ali su svi hteli na Verbatim.
Sam najviše koristio da sa sofverom Plex-tools, koji je radio samo sa Plextor DVD rezačemima, odredim najbolji DVD medijum za Pionira, NEC-a i Asusa koje sam koristio. Za Plextror PX-712A nije bilo dobrog medijuma. Na njihovom Plex-tools testu kvaliteta narezanog DVD-a tukao ga je NEC i Asus DVD rezač. Sa Pionirom je bio tu negde. Od LG je bio bolji. Koštao je 2 puta više od bilo kog drugog DVD rezača. Isplatio sam ga naplaćujući štampane dijagrame kvaliteta iz Plex-toolsa mušterijama. Čovek na svom DVD rezaču nareže na nekoliko različitih vrsta DVD medijuma. Donese meni narezane na Plextor i Plex-tools daje nepogrešivi dijagram kvaliteta. Odredi se najbolja vrsta medijuma za njegov rezač i on reže samo na te medijume. Meni plati uslugu, a on posle reže DVD-e bolje od originala.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.