i prezadvoljan sam imam ga dugi niz godina :) odlicno me sluzi sad posto bih stavio jos koji hdd nemam mesta da vezujem lastise vise :( tako da mi treba ovo
sad interesuje me od korisnika ove stvarcice da li je stvarno dobra :) u smislu da neutralise vibracije diskova ili ih samo suzbija na odredjen nivo... posto lastisi rade svoj posao bez greske :) :) :) vec mozda 2 godine :) :)
i jos nesto intersuje me da li ovo spojeno sa nitnama sa gornje strane ili sa srafovima pa su moguce neke modifikacije :) :)
i naravno ako neko ima neki predlog povodom nekog slicnog proizvoda bilo bi super :)
zrtvuj 4 hemijske olovke,. jedan kraj opruge zasrafis na hard, drugi kraj na case i resen problem :))) 1 hdd=1x5.25 slot. ovo 4u3 mi izgleda mnogo zbijeno, bez obzira sto ima kuler. mnogo mi se vise svidja 4u4 ili jos bolje 3u4 custom resenje sa lastisima ili oprugama i kulerom na nekom smesno malom broju obrtaja ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
Imam ja jedan u kućištu ali bez te prednje maske.Nemoguće je da totalno neutrališe vibracije ali ih zato smanji na meni zadovoljavajući nivo.Jbg,fleksibilniji je lastiš od te 4 gumice ali je ovo ipak lepša stvarčica
brate da vidim to resenje molim te :) i koje hemiske :) :) ajde ako imas neki link ili sliku bilo sta :) mozes i na email da bacis
:: zrtvuj 4 hemijske olovke,. jedan kraj opruge zasrafis na hard, drugi kraj na case i resen problem :))) 1 hdd=1x5.25 slot. ovo 4u3 mi izgleda mnogo zbijeno, bez obzira sto ima kuler. mnogo mi se vise svidja 4u4 ili jos bolje 3u4 custom resenje sa lastisima ili oprugama i kulerom na nekom smesno malom broju obrtaj :: __________________________________________________ :: http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jp :: ::
visegodisnji sam korisnik doticnog modula. suzbija vibracije, mada trenutno imam samo 2 harda unutra. za 4 vec to ide malo slabije, ali sta sad, bolje ista nego nista (pri cemu mislim na thermaltake icage fazon, on recimo nema nikakve antivibracione gume).
jedino sto zelis je da zasrafis/fiksiras modul sa obe strane. zasto? recimo kod mene na centurionu ima tool-free design, samo pomeris plastiku i dvd drajv/modul je fiksiran, ali ona druga strana nije nicime pricvrscena, pa ponekad ona pocne da vibrira (i to se culo sasvim pristojno ponekad). od kad sam potrosio jos dva srafa za drugu stranu, nikakvih problema sa vibracijama nemam. jeij.:)
nadam se da ti je ovo pomoglo, ako te jos nesto zanima, slobodno pitaj.
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p
radi odlicno -za mene, ali mozda nam se standardi razlikuju. radi dobro i sa tri i 4 harda, ali sto rece mixx, i meni se cini da je moglo biti malo vise razmaka medju hardovima.:)
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.