Za male pare pruza vise od preskupog sarenog i glupog Logitec-a. Kad sam video sta rade profi gameri na A 4 low tec - u(kako neko kaze), nikad necu promeniti ovog proizvodjaca. Zastitnika patenata i inovacija. Cuvar budzeta i kvaliteta. Reketas svih Fancy sarenih firmi A4 tech - Rules !!! Ziveo A4 tech, dok je njih i ja cu biti srecan sto se tice periferija
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Kupi jeftin Logitec, da vidis sta znaci krs !!! U nizim klasama ima previse problema sa ovim brendom. Crkavaju kao blesavi. Crkavaju i mnogo skuplji, ali to je druga prica Jednostavno takva im je politika. Plati pa se klati :)))
:: Mislim da za 10-15 evra ima kombo Logitech tastatura plus optički miš... Zovi Hellas pa proveri.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Moja preporuka je PRESTIGIO, pogledaj i sam, izuzetno lepo dizajnirani, funkcionalni i nadasve kvalitetni, pogledaj i sam pa ako ti se svidi slobodno kupi, ja ih koristim vec dve godine bez problema, pozzz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.