Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Tvrdorepi glodar...
STRANA 1 OD 1
Miskonius Tvrdorepi glodar... 22.03.2011. 13:44 T34719

status: user
broj poruka: 4420

Imam misa Pleomax ML-600G http://www.itsvet.com/proizvod/pleomax-ml-600g/comp_comp_mouse/282/1009 i pi njime sam sto se tice ergonomije i odziva prezadovoljan (jos ga dobio na nagradnoj igri) ali problem je u predebelom kablu koji ume zesce da smets (zvucnike koji su 30-ak cm udaljeni od podloge obaram kao od sale, a povremeno ume i da zaore po podlozi)... Moje pitanje glasi: Da li je moguce promeniti kabal na misu? Garanciju nemam tako da to ne mogu da izgubim. Imam drugara koji radi servisu koji kaze da nisu svi prikljucci na kablovima za miseve isti. Nista drugo nije znao da mi kaze. Dakle ako je moguce promeniti kabl koji da odaberem?

Unapred zahvalan
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 22.03.2011. 13:53 #307217

broj poruka: 9006
Odabereš od nekog starog miša kabl čija te tvrdoća zadovolajva, otvoriš oba, proveriš da li imaju isti broj žičica, ako imaju lemilicom izvršiš transplantaciju.

Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.

Miskonius Re: re 22.03.2011. 13:58 #307218

broj poruka: 4420

:: Odabereš od nekog starog miša kabl čija te tvrdoća zadovolajva, otvoriš oba, proveriš da li imaju isti broj žičica, ako imaju lemilicom izvršiš transplantaciju
::
:: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.

Ako ja budem to radio pacijent umire sigurno! :D Ali ako je tako lako kao sto kazes iscimacu nekog.
Hvala

ramzesIII jel pricamoo USB mishu ? 23.03.2011. 12:22 #307592

broj poruka: 1017
Usb kabl uvek ima samo 4 zhice i nema razloga da ne ugradis od bilo kog uredjaja.

A i po ovom linku vidim da je USB :)
Ishmerish Re: re 23.03.2011. 13:40 #307622

broj poruka: 7285
Rajke vecinom USB misevi imaju konektore, tako da nece imati potrebe za `zagrvanjem` situacije.

@Autor:broj zica moze da varira,najbolje bi ti bilo da uporedis boje na konektoru i onda si siguran ako se poklapaju.
Ono sto se nudi kao manje prihvatljiva opcija je da cvikujes taj kabel(kod misa i kod usb jack-a)i da stavis onaj koji ti odgovara(posle ih oblozis zastitom(prim. izolirkom,navlakom..)).
U ovom slucaju samo vodi racuna da povezes sve zice i nema brige.

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

http://imgur.com/QFXgQ.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Odabereš od nekog starog miša kabl čija te tvrdoća zadovolajva, otvoriš oba, proveriš da li imaju isti broj žičica, ako imaju lemilicom izvršiš transplantaciju
:: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs