Pa brate za sve ostalo imam regulatore za obrtaje, grafu sam fixirao na 45%, a bas sam gledao kad taj temp za AUX skoci na preko 65 krene da zuji taj kuler na napajanju. A i po sluhu kad se priblizim odatle dolazi.
I da, bije pozadi onako poprilicno topao vazduh, ne vreo, al prilicno topao.
verovatno ti je potrosnja tu negde gde je maximum napajanja ipak ti imas dosta potrosaca, proc+grafa su lagano napojeni strujom al imas mnogo memorije i kolko vidim 4xhdd. neki jaci brend od 750 W bi dobro legao.
Ma nema teorije da ovo napajanje nije dovoljno. Vozd tera hd6970 sa istim ss koji se ne greje uopste. Bice da je napajanje neispravno. Ja sam kontao chiftek od 550w da uzmem za i5 2500k + taj gtx 560 msi i da to sve nasviram. Nesto tu ne drzi vodu ili mi treba napajanje od 100 evra?
koja je temperatura u sobi ? ja sam imao prilike da idem kod ljudi kojima je u sobi konstanstno preko 30-35 C !!! jednostavno umirem od vrucine, dok je njima sasvim normalno :) Naravno da se komp pregreva
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Ovaj moj i5 klokovan ovako sigurno troši više od tog i7, karta mi vuče nešto manje al je isto klokovana a na ovom silverstone 500w možeš pivo da ladiš.
To tvoje bi trebalo da tera s pola dupeta.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: jbg falilo mi par iljadarki za SS neki od 850W :: :: Sve je inace na def, nisam teo se zezam sa clockovanjem pored ove zezancije :: :: Antec 90 :: Creative X-Fi Xtrem :: Seasonic M12D 620 :: Intel i7 950 + Meg :: ASUS x58 SABERTOOT :: Patriot 4x2 Gb 1600 MH :: WD320 + Seagate250 + WD640 + SamsungF3 1,5T :: MSI GTX560Ti Twin Frozr :: :: ::
Isti problem sam imao sa OCZ ModXStream PRO 500W.Tada sam imao B50@3.6 i 4870 u pocetku mi se javljalo zujanje samo kad sam igrao DIRT-2 kasnije na svim jacim igrama otprilike posle jedno 10 minuta,i cim izadjes iz igre prestane.Prodao sam ga drugaru prosle godine i dan danas radi na slabijoj kofiguraciji i nikad se nije cuo ventilator.I ja mislim kao sto su ti ljudi rekli da si na granici sto se tice snage,da se napajanje optereti do maximuma i da mucni ventilator ode u neke maximalne obrtaje da rashladi pa se cuje da zuji.
Ja mislim da je to napajanje vise nego dovoljno. Ja imam X-750 na prilicno jakom kompu a ubedjen sam da bi mogao i X-650 jer je napajanje fanless. Cak i kada igram igrice. X-650 predpostavljam da bi malo vise ukljuci ventilator ali je tebi 600W dovoljno. Verovatno se poremetilo nesto da ventilator postane bucniji.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.