Da li nekako mogu da namestim direktno ili preko nekog zamenskog drajvera od nekog odgovarajuceg modela ili neki genericki da mi proradi Epson EPL-5700 pod WIN7 64bit? Windows ga nadje ali nema drajver. Na sajtu nema. Ali kao kazu da se moze instalirati preko Windows update. Ali ne uspevam. Ima li nade? Hvala
Po meni najlakse resenje `XP Mode`.Iz 7 pokrenes xp i u njemu instaliras drajvere za xp za doticni stampac.Da ti proradi xp mode treba da skines 2 fajla i da ih instaliras.Bilo je slicnih tema.Mozes i preko virtual machine slicno da uradis.
Kako bre da pokrenem XP? Da nisi nesto pobrkao? Jedno je kompatabilnost moda i pokretanje programa sa tom postavkom a sasvim drugo je instalacija drajvera koji moraju biti x64.
:: Po meni najlakse resenje `XP Mode`.Iz 7 pokrenes xp i u njemu instaliras drajvere za xp za doticni stampac.Da ti proradi xp mode treba da skines 2 fajla i da ih instaliras.Bilo je slicnih tema.Mozes i preko virtual machine slicno da uradis :: :: ::
Ne razumeš. Možeš XP u vidu programa da pustiš u Win7-ici, kroz XP Mode, ili kroz VM Ware... Kad startuješ tako XP možeš lako da instaliraš drivere i da radiš šta hoćeš...
:: Kako bre da pokrenem XP? Da nisi nesto pobrkao? Jedno je kompatabilnost moda i pokretanje programa sa tom postavkom a sasvim drugo je instalacija drajvera koji moraju biti x64 :: :: :: Po meni najlakse resenje `XP Mode`.Iz 7 pokrenes xp i u njemu instaliras drajvere za xp za doticni stampac.Da ti proradi xp mode treba da skines 2 fajla i da ih instaliras.Bilo je slicnih tema.Mozes i preko virtual machine slicno da uradis :: :: :: :: :: ::
Isti slučaj sa Kyocera FS-720.Ne postoje drajveri za 7/64 ili 7/32.Šanse nema da se instalira ni Epson EPL-5200.Šta sve nisam probao ali jednostavno ne postoje drajveri za sedmicu.Guglajući po netu video sam da to mnoge muči.Po meni je jedino rešenje,a koje sam ja u krajnjoj nuždi uradio,dual boot 7 i win XP.Na taj način rade mi oba štampača.
:: Ne razumeš. Možeš XP u vidu programa da pustiš u Win7-ici, kroz XP Mode, ili kroz VM Ware... Kad startuješ tako XP možeš lako da instaliraš drivere i da radiš šta hoćeš.. :: :: Evo ti screenshot: http://goo.gl/bCo5 :: :: ... i evo ti link... http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.asp :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Kako bre da pokrenem XP? Da nisi nesto pobrkao? Jedno je kompatabilnost moda i pokretanje programa sa tom postavkom a sasvim drugo je instalacija drajvera koji moraju biti x64 :: :: :: :: :: Po meni najlakse resenje `XP Mode`.Iz 7 pokrenes xp i u njemu instaliras drajvere za xp za doticni stampac.Da ti proradi xp mode treba da skines 2 fajla i da ih instaliras.Bilo je slicnih tema.Mozes i preko virtual machine slicno da uradis :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.