Evo ga danas kod mene :), u cemu je problem, napunjen je ketridz sa crnim tonerom, ima nesto i kolor tonera, ali u cemu je problem nece da stampa crnim tonerom. Receno je coveku da treba da se aktivira samociscenje (softverski, tako je receno u servisu, tamo gde je napunjen stampac). Unapred zahvalan !
Sorry, zaboravio sam da ti dam pravi odgovor. Ako su kertridži sa brojevima 14 i 15 onda se nakon upotrebe bacaju, nema resetovanja. Dopunjuju se 14A i 15A
Ja oba bacam :(. Gde mogu da se kupe ti 14A i 15A kertridzi i koja im je cena otprilike :) ?
Pozdrav!
:: Sorry, zaboravio sam da ti dam pravi odgovor. Ako su kertridži sa brojevima 14 i 15 onda se nakon upotrebe bacaju, nema resetovanja. Dopunjuju se 14A i 15 :: :: ::
Nisam ih video nigde u prodaji. Jedan ortak mi reče da ih je jednom video u nekoj radnji ali kada je čuo cenu letele su mu uši.
:: Ja oba bacam :(. Gde mogu da se kupe ti 14A i 15A kertridzi i koja im je cena otprilike :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Sorry, zaboravio sam da ti dam pravi odgovor. Ako su kertridži sa brojevima 14 i 15 onda se nakon upotrebe bacaju, nema resetovanja. Dopunjuju se 14A i 15 :: :: :: :: :: ::
Hvala na informacijama :). Dobih ga za dzabe, receno mi je ako ga osposobim moj je xd :). Raspitacu se, ako bude bila neka akcija za lomljavinu saznacete sigurno, btw. cena ketridza je kako mi rece covek ~7000 din. mada kazu da ima negde za 4000 :). Javljam sta sam uradio. Hvala svima :) !
Pozdrav!
:: Nisam ih video nigde u prodaji. Jedan ortak mi reče da ih je jednom video u nekoj radnji ali kada je čuo cenu letele su mu uši. :: :: :: :: Ja oba bacam :(. Gde mogu da se kupe ti 14A i 15A kertridzi i koja im je cena otprilike :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Sorry, zaboravio sam da ti dam pravi odgovor. Ako su kertridži sa brojevima 14 i 15 onda se nakon upotrebe bacaju, nema resetovanja. Dopunjuju se 14A i 15 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ja imam X2470 vec nekoliko godina i radi extra!Ima samo jedan toner koji sam punio milion puta do sada na raznim mestima i za divno cudo sve sljaka super!Verovatno sam ubo golden sample-hand picked! :)))))))))))))))))) P.S. Kada ovaj moj multifunkcijski Lexmark vrisne,gledacete na youtube-u srpski horor sa gorepomenutim stampacem u glavnoj ulozi! MUHAHAHHAHAHHAHA http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=topvideos
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.