Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Kupovina bezicnog misa i tastature!
STRANA 1 OD 1
strah87 Kupovina bezicnog misa i tastature! 10.03.2011. 15:26 T34413

status: user
broj poruka: 21
Hteo bih da da kupim! Koristio bi ih i za gaming a takodje i za rad u wordu itd.. Povezao sam skoro komp sa tv om, pa bih voleo da se zavalim u fotelju i opalim PES sa ortacima :)
Treba minimum 5m dometa da imaju oba i naravno da mis nije neko tesko djubre! I obavezno da mogu da koristim vise od 3 dugmeta na tastaturi istovremeno!
Naravno budzet mi je ogranicen....do 3000din :( moze i malo preko!
Ima li nekih preporuka? Na sta jos obratiti paznju ? Svi predlozi i sugestije su dobrodosli :)
Hvala unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Kupovina bezicnog misa i tastature! 10.03.2011. 15:35 #304057

broj poruka: 18996
po meni je ovo odlicno ali malo preko 30eu - http://goo.gl/JEHr0
samo sto ti to nije bas za gaming, mislim ne moze za te pare, ako ces samo za pes onda ok

:: Hteo bih da da kupim! Koristio bi ih i za gaming a takodje i za rad u wordu itd.. Povezao sam skoro komp sa tv om, pa bih voleo da se zavalim u fotelju i opalim PES sa ortacima :
:: Treba minimum 5m dometa da imaju oba i naravno da mis nije neko tesko djubre! I obavezno da mogu da koristim vise od 3 dugmeta na tastaturi istovremeno!
:: Naravno budzet mi je ogranicen....do 3000din :( moze i malo preko
:: Ima li nekih preporuka? Na sta jos obratiti paznju ? Svi predlozi i sugestije su dobrodosli :
:: Hvala unapred!
djokosrb a da igrash(igrate)fucu 10.03.2011. 16:28 #304073

broj poruka: 6875
na dzojstiku?
aticica helpic! da ne otvaram novu temu 13.03.2011. 21:28 #304807

broj poruka: 37
Meni takodje godi jedna bežična tastatura i miš u kompletu koji bi radili lepo sa plus minus 3 metara bez prekida. Nije mi potrebno da radi iz druge sobe, samo da nema potrebe da bude ispred predajnika kao moja sadašnja Gigabyte koja zahteva da budem ispred onog malog USB predajnika i da još ne bude iza kućišta i to jedva radi sa 1.5 metra.
Ako su ove Logitech tastature tako dobre, kakva je LOGITECH MK250 YU za 2400 dinara? I zašto bi ova od preko 3000 dinara bila bolja?
Hvalaaaaaa
mikac962 Re 13.03.2011. 21:51 #304812

broj poruka: 555
Znam da Logitech MK520 ima domet do 10m, ali probija skoro duplo budzet. Mozda neko zna za nesto drugo, povoljnije.

xendza HOCES KUPIS GIGABYTE JA PRODAJEM! 13.03.2011. 23:20 #304826

broj poruka: 601

GIGABYTE
GKM-WM01C
POGLEDAJ OVAJ MODEL na google pa reci ako zelis da kupis dacu ti za samo 1900 din stoji mi u kutiji kao novo je, malo samo korisceno......javi na mail ako hoces

strah87 Eh gotovo sad :) 16.03.2011. 19:37 #305705

broj poruka: 21
Kupio sam logitech s510 cordless desktop 5700din! Bio sam u tempu i to je bila najbolja bezicna tastatura tamo :) a i imao sam malu finansijsku inekciju! Pretpostavljam da sam za ove pare mogao da nadjem nesto bolje za gaming, ali ceo set je jako lep, kvalitetan! Nisam navikao da mi mis bude tako tezak (baterije), ali samo je pitanje vremena kad cu se navici i za sada radi ok! domet je nekih 5m... Sve u svemu zadovoljan sam!
http://itsvet.com/proizvod/logitech-cordless-desktop-s510-967557-0100/comp_comp_keyboard/31/130
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs