Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Logitech MX Perfomance - kritike
STRANA 1 OD 1
Erestun Logitech MX Perfomance - kritike 08.03.2011. 16:01 T34349

status: user
broj poruka: 1797
Posle nedelju dana koriscenja, zadovoljan sam misem, radi odlicno, ali sam mu, naravno, nasao manu.
Elektromotor u misu non stop pisti, jako visoka frekvencija i ne cuje se ako u sobi nije tisina. Kada se mis pomera pisti jos vise i uzasno nervira.
Popizdeo sam, vratio ga, probao drugi (tek izvadjen iz kutije) ISTI PROBLEM!!!
Sada idem kod drugog uvoznika da ih sve isprobam, ako ni jedan ne bude ispravan, verovatno cu uzeti G700...
Za 80e ovaj problem itekako nije zanemarljiv...
Na logitechovom forumu ima jos ljudi sa istim problemom!
Ako neko ima gore pomenuti mis, neka javi da li ima problem sa istim...

Vratio sam se na dobri stari Revolution...
ElitePro ... 08.03.2011. 16:04 #303452

broj poruka: 305

Logitech kada kupis neki proizvod od njih i radi ti 3 meseca a da nisi nasao manu onda si najsrecniji covek na svetu!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- re 08.03.2011. 17:20 #303484

broj poruka: 3529
Ja sam takodje planirao kupovinu istog misa, aj bas javi sta si uradio. Dvoumim se upravo izmedju njega i G700, pa ako uzmes G700 napisi nesto.

pozz
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
murija re 08.03.2011. 17:44 #303491

broj poruka: 24
I ja sam se lomio oko mishonje kojeg uzeti i na kraju uzeo G700. Odlican mis! 5 profila, dosta tastera, lagan za podesiti makroe and what nots, 1000 reports/second, kvalitetna izrada,...
Jedino sto mogu da kazem kao negativnu stvar je trajanje baterije mada wired mode radi perfekt.
Kone+ nisam uzeo zbog lomljivog scroola, performance zbog polozaja i kolicine tastera, mambu zato sto mi ne odgovara.... itd. Poslusao predlog jednog momka sa berze za G700 i boga mi nisam se pokajao.

imarkovic Re: ... 08.03.2011. 17:44 #303492

broj poruka: 18996
ti malo preterujes zbog one tastature nesrecne i volana, pa nije bas tako brate, prvo i prvo kada kupujes nesto skupo, bilo to logitech ili razer ili nemam pojma sta, bar ja imam taj obicaj da prvo proverim stvar po forumima, procitam iskustva ljudi, da li ima neku manu i sl., dogovorim se sa sobom da li prihvatam ili ne tu manu i odem i kupim, u 1% slucajeva ce se desiti neki izmisljeni problem...

@Erestun - na kraju si resio problem sa sens-om a nasao mu drugu manu , spremi se da se naviknes da punis bateriju svaki 2, eventualno svaki dan, jer mu je to jedina mana po meni, pricam o G700. Ja jos uvek nisam kupio onu Duracell 2650mAh, nikako da odem..

::
:: Logitech kada kupis neki proizvod od njih i radi ti 3 meseca a da nisi nasao manu onda si najsrecniji covek na svetu!
Erestun re 08.03.2011. 18:54 #303523

Zaista ne znam sta pisti u misu, bio sam u grappolu, probao jos jedan iz kutije, isti problem! Tamo me napravili ludim, kao da izmisljam, malo falilo lika da posaljem u pm. Ceo dan se cimam i jurim, na kraju sam toliko popizdeo da sam se vratio kuci na Revolution sa 8000din u dzepu.

Ne dolazi nista drugo u obzir osim logitecha zbog hyper fast skrola, najbolje resenje ikada napravljeno.
Od G700 sam odustao zato sto baterija traje uzasno kratko, inace bih ga uzeo...
Sto se tice Performance MX-a, 3 potpuno nova misa + moj su imali isti problem, a ne zelim da dam 80e na nesto sto ima serijsku manu.
Kakav raspad...totalno sam popizdeo... Koristicu Revolution dok ne izadje nova serija miseva...

Jos nisi uzeo bateriju, pa ne znam ja bih se malo teze navikao da ga punim svaki dan skoro. Jbt na Rev-u baterija traje bar 7 dana, prvih godinu dana i pisanih 14.

imarkovic Re: re 08.03.2011. 19:21 #303537

eee na revolution-u je baterija li-ion, a ova ni-mh, brzo se isprazni, videcu kako ce da se ponasa sa najjacom baterijom, mora da drzi bar 3 dana.. a sto se ne zadrzis na revolution?

:: Zaista ne znam sta pisti u misu, bio sam u grappolu, probao jos jedan iz kutije, isti problem! Tamo me napravili ludim, kao da izmisljam, malo falilo lika da posaljem u pm. Ceo dan se cimam i jurim, na kraju sam toliko popizdeo da sam se vratio kuci na Revolution sa 8000din u dzepu
:: Ne dolazi nista drugo u obzir osim logitecha zbog hyper fast skrola, najbolje resenje ikada napravljeno
:: Od G700 sam odustao zato sto baterija traje uzasno kratko, inace bih ga uzeo..
:: Sto se tice Performance MX-a, 3 potpuno nova misa + moj su imali isti problem, a ne zelim da dam 80e na nesto sto ima serijsku manu
:: Kakav raspad...totalno sam popizdeo... Koristicu Revolution dok ne izadje nova serija miseva..
:: Jos nisi uzeo bateriju, pa ne znam ja bih se malo teze navikao da ga punim svaki dan skoro. Jbt na Rev-u baterija traje bar 7 dana, prvih godinu dana i pisanih 14
:: _________________________________________________________
:: Velg Bort Livet
Erestun re 08.03.2011. 19:27 #303538

Znam da je Li-ion, zato i tvrdim da je Revolution i dalje klasa iznad Performance-a i G700 sa svim svojim manama.

Vaskev re 08.03.2011. 19:30 #303539

broj poruka: 1673
Al` zato na M705 baterija traje 3 godine.

ElitePro Logitech 08.03.2011. 19:55 #303548

Bezicni misevi nikako za gaming to moze da prodje za neke kancelarije mada i tu je sranje non stop punis baterije ja sam se zajebo kad sam uzeo MX1000 Laser na pocetku i traje al posle par meseci svakid 3h punis bateriju smesno.. sto se tice volana i g15 ne znam koja je to slucajnost mozda ista kao i ovom decku sto je uzeo mx performance, cene napucane a za uzvrat daju proizvode koji uopste toliko ne vrede plus sa manama moguce da nama ovde u srbiju stize treca klasa robe posto znam kod mene na g15 ono za odmaranje zglobova klima se a gledao sam neke review kod njih dosta cvrsce stoji to verovatno neke novije generacije ko zna... uglavnom sve krsh roba ide ovde u srbiju, nema EVGA graficke, XFX, uglavnom sve neke vrh marke nemaju ovde sem Asusa.
E Erestun odneses im tamo mis i zalis se na taj problem a oni dembili ko da ne cuju i ne vide i ne razumeju sta im pricas na kraju ispadne da si ti lud strasno koji sve pacijenti rade po tim prodavnicama, oni verovatno misle da si ti lud ... kao ja za G25 promenio dva modela i sjebe se prvo menjac pa posle crknu motori i svi misle ti se izivljavas ovo ono...a ja 100x sletim sa mape samo da nebi naglo cimno volan i sl sve nezno ko da je od ne znam cega...strasno
Sada od Logitech-a imam G9 prvo sto ce da se sjebe su ivi gripovi izlizu se pa se ne vidi logitech logo pa onda maska se rasklima kad pomeras levo desno zvecka to me nervira bas, uzeo sam skoro tastaturu Logitech G110 za sada je sve ok. mnogo je kvalitetnija od G15
Slavuj Re: re 08.03.2011. 22:33 #303603

broj poruka: 2236
V450, drugi set od avgusta 2009. Izbrisao sam i LogitechSetPoint, jer me više i ne interesuje na koliko je procenata, zapamtio samo da treba kupiti baterije kada prestane letnja vrelina.

Ne sećam se jedino da li su 100 ili 200 dinara najskuplje alkalne Duracell ili Energizer:)

:: Al` zato na M705 baterija traje 3 godine.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
kepica re 08.03.2011. 23:56 #303637

broj poruka: 202
Ja ga imam i nemam taj problem imam ga oko godinu dana

Erestun re 09.03.2011. 02:50 #303677

@kepica

Sta imas? Perfomance mx? Ajde molim te prisloni ga na uho u sto tisem okruzenju, oslusni pa javi da li se nesto cuje...

imarkovic Re: Logitech 09.03.2011. 04:03 #303685

G9 je po meni najjaci USB mis koji se moze naci ako zanemarimo glupi gumirani grip, logo mi apsolutno nije bitan, skinuo sam mu gumu totalno, sad je black glossy, a ona druga maska se klima po default-u, i vise od toga nema sanse da se rasklima, mis je kvalitetan do bola kao i klikovi, tako da sam ga zato i zadrzao, ja sam prosto odusevljen tim misem, problem je samo sto ne odgovara svima za dlan, meni je recimo skroz ok.

:: Bezicni misevi nikako za gaming to moze da prodje za neke kancelarije mada i tu je sranje non stop punis baterije ja sam se zajebo kad sam uzeo MX1000 Laser na pocetku i traje al posle par meseci svakid 3h punis bateriju smesno.. sto se tice volana i g15 ne znam koja je to slucajnost mozda ista kao i ovom decku sto je uzeo mx performance, cene napucane a za uzvrat daju proizvode koji uopste toliko ne vrede plus sa manama moguce da nama ovde u srbiju stize treca klasa robe posto znam kod mene na g15 ono za odmaranje zglobova klima se a gledao sam neke review kod njih dosta cvrsce stoji to verovatno neke novije generacije ko zna... uglavnom sve krsh roba ide ovde u srbiju, nema EVGA graficke, XFX, uglavnom sve neke vrh marke nemaju ovde sem Asusa
:: E Erestun odneses im tamo mis i zalis se na taj problem a oni dembili ko da ne cuju i ne vide i ne razumeju sta im pricas na kraju ispadne da si ti lud strasno koji sve pacijenti rade po tim prodavnicama, oni verovatno misle da si ti lud ... kao ja za G25 promenio dva modela i sjebe se prvo menjac pa posle crknu motori i svi misle ti se izivljavas ovo ono...a ja 100x sletim sa mape samo da nebi naglo cimno volan i sl sve nezno ko da je od ne znam cega...strasno
:: Sada od Logitech-a imam G9 prvo sto ce da se sjebe su ivi gripovi izlizu se pa se ne vidi logitech logo pa onda maska se rasklima kad pomeras levo desno zvecka to me nervira bas, uzeo sam skoro tastaturu Logitech G110 za sada je sve ok. mnogo je kvalitetnija od G15
misa Nemam taj problem 09.03.2011. 10:03 #303699

status: admin
broj poruka: 876

Već sam pisao utiske o mišu tako da sada ukratko. Hyper-fast skrol je nešto što se više nikada ne bih odrekao, baterija odlična, punjenje iste takođe, jedina mana srednji taster (na scroll-u) ali kao što rekoh ne čujem iritirajuću zvuk (do sada nisam čuo nikakav zvuk ali ajd da kažemo da nisam mišonju prislonio na uvo).
Erestun re 09.03.2011. 13:37 #303727

Hyper-fast je zaista brutalno dobar izum x)
Revolution je imao problema sa srednjim tasterom, dok na performance ja to nisam primetio, sredili su sve mane rev-a, ali opet nisu za istu klasu.
Ne znam, mozda te prve serije nisu imale problem, jer cela ova serija koja je stigla (pre 20-tak dana) ima isti problem...

ElitePro G9 09.03.2011. 14:07 #303735

Neki se zale kako je mali mis a ja imam bas krupne sake i odgovara mi skoz, super je mis jedino sto se ti gripovi vremenom izlizu al kako i nebi kad nam je 24h u rukama :)
imarkovic Re: G9 09.03.2011. 14:15 #303737

ma samo onaj jedan gumirani se izlize, ovaj drugi sto je kao gejmerski je extra odradjen, ne moze da se izlize.

:: Neki se zale kako je mali mis a ja imam bas krupne sake i odgovara mi skoz, super je mis jedino sto se ti gripovi vremenom izlizu al kako i nebi kad nam je 24h u rukama :)
MaliAbner Ehhh... pa da... 09.03.2011. 15:05 #303753

broj poruka: 7769
@Erestun
Covece ako uskoro pocnes da dizes nogu na tockove i bandere budi siguran da postajes pas buduci da ti je culo sluha tu negde u rangu sa kvalitetnim nemackim ovcarom...

Nemoj da se ljutis ali nisam mogao da odolim...

Inace si me totalno skenjao sad gledam sta da uparim sa jednom talasastom tastaturom...

Tomato Republic Of Serbia !!!

Erestun re 09.03.2011. 16:55 #303768

Hahaha da bude jos gore, pistanje sam cuo dok je mis bio na podlozi, a u malo bucnijoj prostoriji tesko se cuje i kad se na uho stavi...

gman ja 09.03.2011. 18:36 #303783

broj poruka: 1111
i dalje imam g5
i mislim da jos 5 godina necu kupiti novi

ulsi

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs