tako da tvoj bi trebao bez problema da gura tvoju konfiguraciju
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: Definitivno mi treba UPS, redovno nestane struja na 2-3 sekunde i moram izbeci da mi se iskljuci racunar kada se to desi :: :: Da li imate mozda neki bolji predlog u tom nekom cenovnom rangu 6-8k dinara? Eventualno do 10k ::
I kad oslabi baterija dovidjenja. Nema pomoci. A napajanje krs i dalje u kucistu? Ne razumem tu filozofiju. Jedino ako je u elektro instalacijama neki problem, pa je UPS neophodan.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
gligo jel govoris za ova dva ups-a sto sam naveo ? zasto mislis da ne moze da se menja baterija ?
@strela ...super, imacu ih u vidu kada budem uzimao I7 2600 + TX3 + P67 C43 8gb Ripler 1600 cl6 5850 OC edition 1 gb Samsung F4 raid 0 + F1 1TB Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w VX 2450-led
MacBook Air 13.3`
Ajd uzdravlje
:: I kad oslabi baterija dovidjenja :: Nema pomoci. A napajanje krs i dalje u kucistu :: Ne razumem tu filozofiju. Jedino ako je u elektro instalacijama neki problem, pa je UPS neophodan :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: Asus P5QL- :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: ::
Zasto mislis da traju do zamene baterija? Evo primera iz 2005., gde sada menjamo baterije (prvi put) i nastavlja dalje sa radom: http://www.mediafire.com/i/?qivygnpx87nxf2a
Inace unutra idu dve standardne baterije 7Ah, 12V, redno spojene. Mogu po dimenzijama da se ubace i dve 9Ah, 12V.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Narucimo (1.3.2011. naravno uplatimo) mi UPS `odozgo` u spomenutoj `firmi` i posalju namdrugi model UPSa - drugih oznaka (Inform GND 1000AP - drugi u odnosu na sajt i u odnosu na predracun po kom je uredjaj uplacen GS 1000S). Pre narudzbine se konsultovao sa ovlascenim servisom Inform UPS uredjaja, oko preporuke modela i kazu ljudi da su ovi `beli` GS ok, ali novi GND `crni` nisu nesto - potvrdise sto rece Gliga traju do zamene baterija i to je to. Pogledam na sajtu (Pakom) - beli ima 2 godine garanciju, a crni 2 godine sve, osim baterije - 6 meseci.
Vratimo lepo uz objasnjenje da nije bitno sto je razlika u boji (na cemu oni potenciraju), nego sto je i u kvalitetu i garanciji. Oni `ne znaju` kako su magacioneri mogli da isporuce drugi uredjaj. Pa onda ide prica `ne znamo da li dobavljac ima na stanju` - voznja dva - tri dana dok provere (dok im nisam nasao da je uvoznik Pakom i da imaju 12 komada na stanju).
Onda ide voznja nedelju dana, kao `uplatili smo - cekamo da isporuce`. `moraju da povuku iz maloprodaje, pa da uvedu u veleprodaju`,... da bi se danas zavrsilo sa - `nismo radili sa njima godinu dana - pa dok ih ponovo uvedu u evidenciju`... :):):) - na kraju jedino resenje vracanje para.
A lepo sam im rekao prosle nedelje - da nazovemo to pravim imenom i kazemo da pod tim uslovima (cena uredjaja i slika sa sajta, i isporuka istog uredjaja - slika od 15.3.2011.) ne zele da naprave saradnju. Oni se prave ludi. I eto posle 22 dana pretvaranja, znamo da nece saradnju i da nam ga nece isporuciti.
Zakljucak: ko hoce takav uredjaj (beli GS-1000S), a ne model GND 1000AP - mora u Pakom
PS1. Za sve vreme zavitlavanja oko pristizanja uplacenog uredjaja, mi smo stari pokvareni uredjaj poslali u Pakom Nis, ljudi ga ispitali, zamenili baterije (doduse ne stavise bas one obecane), pripremili za koriscenje i poslase nazad i mi stari UPS sada koristimo. A novi `ocekujemo` - samo sto nije.
PS2. Do pre neki dan je na njihovom sajtu bio beli na slici uredjaja GS 1000S, a sada su stavili sliku crnog (koji u oznaci samog uredjaja uopste nema GS 1000 vec GND 1000AP). Ova informacija ce nekome trebati u odluci oko UPS uredjaja.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.