Pre par dana mi se ugasilo staro napajanje pa sam bio primoran uzmem drugo i usput sam pazario i Ati 5670 1gb. Ostale komponente su Athlon x2 7750BE na 2.9 mHz, 160HDD WD, 3gb rama i dvd rezac. Interesuje me da li ce to moci da izvude ili da ipak promenim za nesto jace, a po mogucstvu jeftinije? Hvala
Imam i ja na slicnom napajanju ,to je ono sto dolazi u onim chiftec big tower kucistima valjda gps serije. Ono ima dobre performanse ali mi rekose neki da se desava da veliki broj tih napajanja jednostavno otkazu,to tvoje je druge serije. A imam C2d E6500 OC 3.66Ghz , 8800GTPalit Sonic (650/1850/1800), HDD,PCI TV karticu,PCI Mreznu karticu,ostalo standardno........
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.