Vidim da ljudi hvale pwc2 model pa planiram da ga uzmem ali pre toga mi trebaju odgovori na sledeca pitanja: 1.da li postoji bolja kamerica za 20 evra? 2.koja minimalna brzina neta je potrebna za skype? 3.koj od ova dva modela se lakse kaci na tft?
Imam pwc2 i odlicna je, dovoljno joj je svetlo iz samog monitora, sto je jako retko, moze da se zakaci na tft, a vidim da ovaj pwc420 ima neku kopcu..., za video poziv mislim da je dovoljno i 512 kbs
Imam i ja PWC2, kačenje bi stvarno moglo da bude bolje, drži je na monitoru sopstvena težina što je ok ako ga ne mrdaš mnogo, takođe teško stoji ako je poleđina monitora ukošena. Inače odlična kamera za 20e, da crkne uzeo bi je opet najverovatnije.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
hvala puno na odgovorima. ja nazalost imam brzinu 128kbs ali dvaputa je ikom duplirao brzinu pa bi to trebalo da bude dovoljno. kako se zove sajt ili program za nproveru brzine neta? dve kamerice cu da kupim (jedna je poklon) i zato pitam.
Re: 512kbs, ali u UPLOAD-u! Za normalan chat pri 30fps 640x480...
03.03.2011. 23:53
status: user broj poruka: 252
da sada sam se setio da je meni radilo na wi-fi-u koji je bio 512/512, rekli su mi da moze da se nabudzi i sa manjim uploadom :):):) :: Na zalost nas, Srbistanaca.. :: ::
:: hvala puno na odgovorima. ja nazalost imam brzinu 128kbs ali dvaputa je ikom duplirao brzinu pa bi to trebalo da bude dovoljno. kako se zove sajt ili program za nproveru brzine neta? dve kamerice cu da kupim (jedna je poklon) i zato pitam :: ::
znam po brzini skidanja `video fajlova` preko bit torrenta da je brzina dva puta duplirana. to znaci da imam 512. Nadam se da ce da sljaka a ako ne onda cu moirati da zavucem ruku duboko u dzep i da suskama nateram ikom da ubrza protok.
ta brzina skidanja fajlova ti je download ne upload, najbolje proveri na speedtest-u. Ja sam uzeo PWC213 ista je kao PWC2 samo je 1,3 mpix, odlican senzor i optika, kao sto je rekao bmpdoo i svetlo sa monitora je dovoljno ali kacenje je moglo da bude bolje uradjeno
:: znam po brzini skidanja `video fajlova` preko bit torrenta da je brzina dva puta duplirana. to znaci da imam 512. Nadam se da ce da sljaka a ako ne onda cu moirati da zavucem ruku duboko u dzep i da suskama nateram ikom da ubrza protok ::
U utorak, 1.3.2011. udjem u radnju - zamolio me covek da mu kupim neku kameru za Skype. Znajuci da je moj PWC2 (a i od kolege kojem smo uzeli istu) odlican, ulazim sa namerom da uzmem PWC2. Na polici tvoja dilema - PWC2 i PWC420, jedna pored druge. Racunam PWC 420 je novija, ima kopcu mozda bolju za TFT monitor. Prodavac me ubedjuje da je isti hardver u pitanju,... sve ide na ruku PWC 420.
U poslednjem trenutku okrenem kutiju i citam specifikacije, te naletim da je velicina senzora 1/3` na PWC2, a 1/4` na PWC 420. Tu prelomim i uzmem PWC2, zbog veceg senzora - pretpostavljam bolja slika u uslovima smanjene kolicine svetla (dijagonala senzora 1/3` - 6mm, 1/4` - 4mm)
(pa onda neka mi neko kaze da sa mobilnim pravi odlicne 8MPix slike - samo mu kazem razvij sliku na 20x30cm, da vidimo koliko je dobra :):):) )
Eto ako pomaze i tebi ova informacija, ti je uzmi u obzir.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Sasvim moguće, uzeo je zet PWC120, čini mi se da slika nije tako dobra kao sa PWC2
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: U poslednjem trenutku okrenem kutiju i citam specifikacije, te naletim da je velicina senzora 1/3` na PWC2, a 1/4` na PWC 420. Tu prelomim i uzmem PWC2, zbog veceg senzora - pretpostavljam bolja slika u uslovima smanjene kolicine svetla (dijagonala senzora 1/3` - 6mm, 1/4` - 4mm) ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.