Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
A4Tech - rekonfigurisanje dugmica problem...
STRANA 1 OD 1
strela75 A4Tech - rekonfigurisanje dugmica problem... 02.03.2011. 17:31 T34161

status: user
broj poruka: 1589
Kako na misonji X7 serije rekonfigurisati taster? Problem je sledeci: izaberem da otvara Email client, a on otvori Microsoft Outlook, iako ja koristim Mozilla Thunderbird. E sad ne vidim podesavanja gde bih mogao da mu zadam tacno koji klijent ili koji program hocu da on otvori (pokrene). Ista stvar za multimediju - hocu plejer, on otvori Windows Media Player, a ja hocu Foobar.

Ajd znalci. Ako treba neka skripta da se pise, dajte primer, ne nalazim nigde te stvari.

Unapred hvala.

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 02.03.2011. 17:36 #301063

broj poruka: 9006
On otvara default klijent valjda, podesi da ti thunderbird bude default.

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

strela75 Hvala Raicu 02.03.2011. 18:17 #301075

Konstantno sam trazio te stvari u Default programs -> Set your default programs i nece pa nece. Sada probam u Default programs -> Set Program Access and Computer Defaults i uspem za mail.

Kod media playera imam problem sto Foobar nemam na listi. Kako ga ubaciti na listu?
Ili druga varijanta da definisem da dugme na tastaturi (mlatimudijalna) radi taj posao, a mis samo preuzima funkciju tog tastera na tastaturi?

Unapred hvala.

Pozdrav.
-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

raic Aj probaj ovako 02.03.2011. 18:40 #301082

Stavi foobar da bude default za sve tipove media fajlova pa čekiraj u listi use current program, ako ne uspe probaj da ga zadužiš za autorun media fajlova pa onda.

strela75 Posto sam odradio sve odjednom... 02.03.2011. 19:14 #301117

uspelo je. E sad koji je deo odradio posao ne znam. Uglavnom, podesio sam da je on default + ubacio da autoplay muzike radi sa Foobarom i upalilo je.

Hvala Raicu.

Eto ako jos nekog zeza mis A4Tech X7 serije na ovaj nacin, sad zna sta da mu cini.

PS. Zna li neko ove skripte za programiranje misa kako funkcionisu?

Pozdrav.

-

raic Re: Posto sam odradio sve odjednom... 02.03.2011. 19:19 #301121

Ja nemam pojma, nisam se nikad zavitlavao s tim.

::
:: PS. Zna li neko ove skripte za programiranje misa kako funkcionisu
::
un1 ...... 02.03.2011. 20:05 #301179

broj poruka: 320
Ne znam za skripte, ali dobijes uz pacova mali cd na kom mu je user manual i taj programcic za konfigurisanje tastera :)

AMD Phenom II x4 955 BE
DDR3 Kingston HyperX 2GB
Gigabyte 890XA-UD3
8600GT 256MB DDR3
Xilence 500W
TrendSonic Wizard

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs