Meni su se neki ljudi bunili da ti A4 misevi imaju primetan movement prediction, koji ne moze da se iskljuci (sam vrsi korekcije pomeranja strelice), jesi li primetio nesto slicno?
Jesi li mislio samo na taj ili još neki model? Kod 740K nisam primetio ništa slično.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: @Razorma :: :: Meni su se neki ljudi bunili da ti A4 misevi imaju primetan movement prediction, koji ne moze da se iskljuci (sam vrsi korekcije pomeranja strelice), jesi li primetio nesto slicno ::
Pa generalno, ali je skoro i jedan drugar uzeo X 748K i isto place. :) Ko ce ga znati. Hvala na odgovoru!
:: Jesi li mislio samo na taj ili još neki model? Kod 740K nisam primetio ništa slično :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: @Razorma :: :: :: :: Meni su se neki ljudi bunili da ti A4 misevi imaju primetan movement prediction, koji ne moze da se iskljuci (sam vrsi korekcije pomeranja strelice), jesi li primetio nesto slicno :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.