LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: a jbg jos nisam stigao do 3 monitora, ipak je ovo za kucnu upotrebu samo: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
Pored ovakvog iskompleksiranog pokazivanja na forumu, mogao si da iskoristiš google ako već ne znaš Engleski jezik i da napišeš Surrounding, a ne Surround ko prošle godine još...
Lepo bacanje para na gaming, nema šta, a faktor impresioniranja bakute je sigurno visok...
Vidim da te kompleks što si uzeo VTX shit uhvatio samo tako kad si morao da skineš nalepnicu sa karte...
Idi leči se u onoj ustanovi u kojoj klečiš za pare... __________________ Scourge of PCBerza
Da, video sam da R.A.T.-ove hvale po forumima. Pazi samo da ne postane samosvestan i ne okrene se protiv tebe, izgleda kao da bi mogao!
Ja odavno imam zelju da napravim tri-monitor setup, ali ne mogu da nadjem jos dva monitora istog modela na oglasima da kupim. A nemam para za tri nova :(((
:: veoma sam zadovoljan, precizan, namesten prema obliku moje sake, poseban osecaj u online igrama mw2 recimo.. :: :: klikovi jako dobri, bezbroj podesavanja itd. :: :: a jbg jos nisam stigao do 3 monitora, ipak je ovo za kucnu upotrebu samo: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
Pa ti lepo prodaj sadasnji, kupi jedan polovni, i dva nova ista :) simple as that
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Da, video sam da R.A.T.-ove hvale po forumima. Pazi samo da ne postane samosvestan i ne okrene se protiv tebe, izgleda kao da bi mogao :: :: Ja odavno imam zelju da napravim tri-monitor setup, ali ne mogu da nadjem jos dva monitora istog modela na oglasima da kupim. A nemam para za tri nova :(( :: :: :: veoma sam zadovoljan, precizan, namesten prema obliku moje sake, poseban osecaj u online igrama mw2 recimo.. :: :: :: :: klikovi jako dobri, bezbroj podesavanja itd. :: :: :: :: a jbg jos nisam stigao do 3 monitora, ipak je ovo za kucnu upotrebu samo: :: :: :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: :: ATI 585 :: :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: :: NZXT LEXA S NEON MODE :: :: MAD CATZ R.A.T. :: :: CFT600-14CS CHIEFTE :: :: :: ::
Pa kakav bre crni surround sa dva zvucnika i to prilepljena uz monitor momche!! ! c c c Uz gaming ide lepo jedan komplet, ako nista drugo ono bar Logitech Z5500.
P.S.: bolje da ti ne kacim moje slike, i ko zna jos ko svoje.... da se ne rasplaces.
Pa ako ne uspem da pronadjem polovne, moracu da razmislim o alternativnim resenjima. Jos jedna stvar je sto je ovaj sada (Samsung 2443BW) odnosa 16:10, sto meni licno vise odgovara od 16:9 formata, ali sta cu...
Plus, ako bih nasao polovne, mogu da ustedim vise para za graficke.
@Corei7 Izvini sto sam malo skrenuo sa teme, nadam se da mi neces zameriti :)
Sta si ti tu menjo kolko se secam bio si vec jednom slikao i cini mi se da nema nikakvih promena. To kuciste je bas lose gledaj sta je prasine prodaj to i uzmi nekog sa filterima. Jel kad ima tolko ventilatora to uvlaci prasinu ko ludo.
I glavno kolko sam skapiro namerno postavljas teme da bi provociro neke usere!
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB,G2 640GB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` OCZ 600W SXS COOLER MASTER 690 II ADVANCED LG GH40NS20 SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 A4TECH ALL
Slabo je to sinko Ozvučenje jeftinije od 1000€ ne priznajem!
Konfiguracija ti je odlična, ali menjao bih monitor za neki 24 inch LED, a graficku pod hitno, em je 5850, em je taj fabrički kuler đubre (pogledaj temu Equinoxe-a)
P.S Usisaj prašinu unutra, ugušice se Corsair
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Stvarno ne znam sta si hteo ovom temom da postignes?! Bolje da ti ne pricam sta sve ne valja, bice poduze.. Evo da kazem da ti je dobar proc i jos po koja komponenta, i to sto sam procitao sa spiska dole jer se realno sa slike vidi do ..... Sledeci put pocisti malo, pozajmi foto aparat, pa opali koju fotku.. Kao sto rece neko od kolega C C C, zvucnici na stolu i to pored `monitora`!!!
Konacna ocena 2- (prelazna je samo zbog izbora par komponenti i mozda te malo izvukla stolica)
ti imas sve!!ja nmam za leba.....ne mogu da skupim(ili dobijem)200e....a to tvoje kosta preko 2000e...samo problem je u tome nikad ti dosta...:)))ali ok...extra ti je masina...
Moje ozvučenje košta kao ceo tvoj komp sa mišem, tastaturom, zvučnicima..., pa još ostane i kusur 5850 imam samo je moja Sapphire, za ostatak kompa je loša, a za kuler stoji ono što sam rekao, đubre je, ja sam stavio AC Twin T.
:: hahahah :: :: joj ljubomoreeeeeeee.... ajde ako ste vi bolji da vidim vas.... samo lupetanje ali nista novo kao sto vidim.... :: :: sto se tice fabrickog kulera meni je extra i ne cuje se.. :: :: sto se tice ostalih ljubomornih, normalno je to za nas srbe.. :: :: meni bas sve ovako dogovara, a prasine normalno da ima i pored filtera.. :: :: 5850 losa karta? e da sam sad neka budala da vas ozbiljno shvatim.... bye zavisti.. :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
jedan predlog, stavi ove zvucnike na parket, jedan levo, drugi desno, bice ti mnogo komfornije i dobices lepsi zvuk.. a i monitor ti nece crci @B011 - na kom su ga to forumu hvalili, bench ili svetkompjutera? :) btw, za taj setup (3-monitor) ono sto ti treba nije samo 3 monitora... po meni mnogo bolja investicija je za jedan veeeeeliki.
philaemos sad to sto si rekao nema veze sa zivotom , jer se ja ne bavim studijskim snimanjem niti bilo cime slicnim vec mi sluze sa multimediu, znaci igre filmovi muzika..ko je sta koliko platio to je vec druga prica i respect za ozvucenje ako je bolje ali mene to ne zanima toliko zaista..
nisam jos uzeo neku bolju zvucnu ali planiram pa cu ih onda probati rasporediti po sobi pa cu da vidim sta se dobija...
inace, ne menjam kuler na grafi jer ovaj deltin fan ubija kako hladi...
ne prelazi mi 65 C ni u jednoj igri posle 5 sati igranja...
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ATI 5850 WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODED MAD CATZ R.A.T. 7 CFT600-14CS CHIEFTEC
@imarkovic Pa generalno po nekim stranim sajtovima koje volim da posecujem su bila uglavnom pozitivna misljenja za tu seriju miseva, odnosno nisam primetio da pominju neke ozbiljne nedostatke.
Sto se tice monitora nije to tolika operacija, a bas bih zeleo da probam, 3xmonitor, par grafickih i aktivni DP adapter u slucaju eyefinitija (ako monitor nema DP). Ne mora ni ne znam koliko da izadje, ako se budem iscimao malo.
Ali moram prvo monitore da resim, posto bih bas ustedeo ako nadjem polovne nekako, plus bih zadrzao 16:10 odnos.
Ma ne treba ti skupo ozvučenje za profi stvari, već za uživanje u muzici i multimediji, ja sam baš zbog toga i kupio Hi-Fi (slušam muziku sa dobrih uređaja celog života, navikao sam, pa mi nije žao para za tako nešto)
komentari su subjektivni ali bilo kako bilo, znam da ne zasluzuje cenu od 10 soma!!! a tek RAT9...
:: @imarkovi :: Pa generalno po nekim stranim sajtovima koje volim da posecujem su bila uglavnom pozitivna misljenja za tu seriju miseva, odnosno nisam primetio da pominju neke ozbiljne nedostatke :: :: Sto se tice monitora nije to tolika operacija, a bas bih zeleo da probam, 3xmonitor, par grafickih i aktivni DP adapter u slucaju eyefinitija (ako monitor nema DP). Ne mora ni ne znam koliko da izadje, ako se budem iscimao malo :: :: Ali moram prvo monitore da resim, posto bih bas ustedeo ako nadjem polovne nekako, plus bih zadrzao 16:10 odnos.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.