nedavno sam kupio (pre 5 meseci) ovaj stampac, i radio je korektno do pre nekih 8 dana. Boje u stamacu su bile do pola napunjenje sa oznaka 14 i 15 (bez A, koliko sam shvatio samo sam A na kraju se mogu dopunjavati).
Kupio sam sa 14A i 15A, i kada sam hteo da odstampam nesto pokazuje mi da treba da korigujem list i da ga skeniram i tako ukrug i pokazuje mi da je boja prazna (iako puna).
Rekli su mi da samo ubacim toner i da ce raditi...
Da nije `zapeklo`? Cip treba podesti? nesto trece :S Hvala unapred
koji ima jedan kertridz za sve boje.Kada ga napunim,prvi put mi izbaci ono kao da je prazan kertridz ali ima neka opcija (ne secam se koja tacno) gde stikliras do not show this again.Jednostavnije nego da se igras selotejpom. :D http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=topvideos AMD Athlon II X3 455 3,3 GHZ # MSI 770 C45 # Hynix 2GB DDr3 # Asus 8600GT # Hitachi Deskstar 500GB SATA2 # LC Power 600H-12 # Xigmatek Asgard # Philips 222e
pokusao sam sa selotejpom, nije uspelo. uradio sam sa stikliranjem (dont show), ali posle jedne odstampane stranice, kao da se stampac `resetuje sam` i opet radi istu stvar, da korirujem stranicu i boja je prazna -.- To sam resetovanjem, stampaca-tonera sam nesto pokusavao ali opet isto... :(
sa stampacem onda?Ja napunim kertridz,odstikliram da me ne smara da je prazan kertridz i sljaka vec otprilike 4 godine.Je`l si punio kertridze ili si kupio nove originalne?Mom ortaku su prilikom punjenja sje#ali kertridz pa nije radio stampac zbog toga.Jesi li ih postavio ispravno u leziste?Proveri sve korak po korak pa ako nece -pravac servis ako imas garanciju. http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=topvideos
Imao sam ketridz u boji 15-cu, i kada sam uzeo 15A tada su krenuli problemi (ne vidi boju, opominje me da naruci preko lexmark-ovog sajta :D). Ako ne uspe jos jednom resetovanje ketridza pravac servis (p.s. da li ste mozda kojim slucajem upuceni u ciscenje tonera i dela gde on daje boju?) Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.