brate sad si se setio za to a lepo sam ti sve objasnio kako i sta.. izvadi bateriju pogledaj joj specifikacije i pravac super battery shop ili bilo koji drugi battery shop i kupi tu bateriju, prelemis kablice i eto ti je baterija...
:: Da li neko zna gde ima da se kupi baterija za mis Logitech MX 1000 Laser? i koje su cene... hvala unapred
The Logitech MX1000 use a rechargeable li-ion battery pack. Here is battery specification. Type: Li-ion Voltage: 3.7V Capacity: 1700mAh Replace code: L-LB2, 190247-1000, NTA2253
koj ce mi moj sad, kad sam ti trazio nisi `teo, sad mi ne treba, juri bateriju preko puta kalenic pijace u maxima gorkog u SUPER BATTERY SHOP pa posle prodaj, dobices lepe parice
:: http://www.hisupplier.com/sell-545924-Logitech-MX1000-Laser-Cordless-Mouse-battery-L-LB2 :: :: The Logitech MX1000 use a rechargeable li-ion battery pack. Here is battery specification. :: Type: Li-ion :: Voltage: 3.7V :: Capacity: 1700mAh :: Replace code: L-LB2, 190247-1000, NTA225 :: :: :: Gde ima da se kupi jel imaju sajt mozda??? :: :: Oces ti da ga otkupis od mene :: :: ::
Ukoliko nemaju taj tip baterije, vidi da li imaju samo bateriju bez elektronike na 3.7V sa izvodima i spoji sa elektronikom tvoje baterije, a mozes i da pozoves servis IRIS MEGA oni su uvoznici za Logitech i moze se desiti da imaju nju kao rezervni deo ili neku staru u pristojnom stanju. pozdrav
nervira me sto mis mora da se nasadjuje na punjac a nije preko usb kabla, uvek sam to mrzeo... @nsxx - uvoznici su i CompLand, bio je i LOGO, ima jos neko, zaborravih, ali ovo je generalni
:: :: Nebi ga ni prodavao onda kada ga budem sredio, super je mis
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.