Pozdrav svima, pošto sam novi ove. Evo ovako kada sam napokon rešio da kupim fan controler, jer imam potrebu izbor je manji nego ranije. Tako da nemam pojma šta da radim, a i prošitao sam da je ovde neko to nabavljao, ali ne znam ko je to, pa bi mi svaka pomoć dobro došla.
Razmišljao sam o Kaze Master-u ili Zalmanu MFC1.... ali mi je Kaze master korisnije jer mi display znači.
AKo ti display znaci, ovaj nema alternativu, i ja ga koristim. Kupio sam ga u madjarskoj i platio dosta vise nego ovde jer je bio samo jedan u gigatronu,neko rezervisao,a posle odustao, mozda je jos slobodan : http://www.youtube.com/watch?v=GQX6slGuLUM - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
ovo je verovatno best buy: http://spedr.com/5c6fg ,bilo je do nedavno i NZXT LX Sentry,ali sad ne verujem da ces ga naci.Mene sluzi vec par godina perfektno,lepo radi,lepo izgleda.
zaobiđi NZXT Sentry 2, zato što kod dosta CM modela (barem prema netu) dovodi do zujanja ventilatora. Meni je pravio probleme sa ventom od 14cm sa LE diodama koji dolazi uz 690 II Advanced, kao i sa jednom `ganc` novom CM 14-om. Zujanje ventova od 12cm (probao sam 3 CM-a, jedan sa LE diodama i dva identična onom što dolazi uz kućište) ili nije bilo toliko izraženo, ili ga nije bilo uopšte. Vidi da li u Emmiju imaju (ili mogu da ti nabave) Zalman MFC1 Plus. U suprotnom, ganjaj nekog Scytha.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Ja ga imam skoro godinu dana, svašta sam kačio na njega, ventove od 8,10, 12,14cm, odlično radi. Sad su na njemu 1 fabrički CM od 12, 2 koja sam uzeo kasnije i jedna Enermax Magma. Uz to, senzori za toplotu su dosta realni, ako se dobro postave prikazuju temp 2-3 C drugačiju od biosa/HW monitora/Everesta... Fiat iustitia, et pereat mundus
Da jesu dva su CM fan-a, a ovaj će verovatno biti Scythe S-flex koji trebam da stavim na CPU cooler.
Kaze Master Ace se i meni najviše sviđa, ali ga nigde nema. Kada sam nazvao Emmi rekoše možemo da nabavimo za 4000 diara i to uz avans... :S Pa za te pare može da se uzme lepo Aercool kako ste mi predložili, a ja bih ipak nešto jeftinije još razmotrio.
:: Da ne otvaram ovu temu pisem ovdi :: :: Iskpao sam ovo http://goo.gl/4j8JI :: :: Ima li nesto za 3 fana jeftinije negde :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
Smanjim do daske kad komp nije pod opterecenjem i preko zime, a preko leta malo odvrnem ali ne do daske, tako bih radio, gde se ovde ne uklapa taj kontroler?
Sta si nacuo, sta konkretno ne valja?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.