Nigde. Mislim stvarno, gde si nasao roze boju? Cak iako je zbog male devojcice, ne vredi uzimati periferije u toj boji, jer ce vremenom da joj dojadi, kao i sve ostalo. A sta ces ti kasnije raditi sa tim?
Tastaturu i misa mozda nadjes, ali kuciste i monitor nema sanse.
Tastaturu i miš ima par varijanti http://www.itsvet.com/proizvod/g-cube-grkst-520c/comp_comp_keyboard/610/675 Inače, taj šminkerski hardver za devojčice je često vrlo sumnjivog kvaliteta, uzeo neki lik ćaerkici Hello Kitty (Đe`z Ba Maco) miša u Austriji, platio ga 30e a miš je bukvalno neupotrebljiv, veće govno nisam uzeo u ruke otkad sam nosio uzorak stolice u laboratoriju.
Džojpede u toj boji sam viđao ranije, zvučnike nisam. Kućište i monitor svaka čast ako nađeš.
I kad bi našao sve to bilo bi od raznih proizvođača i najverovatnije ne baš iste nijanse. Ako si baš zapeo za boju još ćeš najmanje muke da imaš ako pokupuješ jeftiniji hardver i prefabaš ga u boju koja te zanima, naravno osim tastature i miša koje ćeš morati da nađeš roze.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Baš tako. S tim da ne verujem da može da se nađe ni tastatura. Miš eventualno, ostalo `neće da može`. Danas su kompjuterske komponente `zavijene u crno`, berem velika većina onih u koje gledamo svakog dana.
AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Sto se tice kucista,mozes da uzmes neko limeno(ne plastikaner) odneses kod IMGmoda i on ti to uradi ako ne umes sam sa sprejem. Aj ovo ostalo ok,al kad vide dzojpad u roze,sto ce ti to?Dal nisi 6ey?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.