Cao ljudi, hteo bih da zamenim kabl, na ovom misu, jer se neki put prekida, pa mislim da je do toga... Problem je u tome sto je on 5-pin... Moja pitanja su: Da li je svejedno koji 5-pin usb? Koja je cena? Gde ima da se kupi/naruci? Hvala...
Verovatno je svejedno, miniusb kablovi za telefone i fotoaparate imaju 5 pinova, verovatno idu neke dve zice na jedan usb kontakt, proveri unimerom da li je isto kao na tvom misu.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
I treba svaka zasebno, spojene su unutar kabla valjda, zato ti i kazem da uzmes unimer i za svaku od tih pet zicica na misu proveris na koji od cetiri kontakta na usb konektoru idu. Verovatno ce dve zice da idu na jedan kontakt. Onda uradi to isto sa miniusb kablom i ako vidis da je isti slucaj, mozes da ga upotrebis bez problema, samo ih zalemi na isti nacin.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Cetri pina+oklop USB-a = 5pina, proveri unimerom de koja ide i gotovo. Ako nemas pri ruci novi USB kablic, skrati taj za jedno 2cm gde ulazi u misa, blankiraj i prilemi unutra, najverovatnije je puko bas tu, jer se tu najvise pomera/prelama.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Pa na ovom misu, stoji svaka zica zasebno... tj. ima takav mali konektor na toj ploci ispod plastike... :: ::
:: :: cek, ali postoje i flash usb-ovi koji nemaju oklop, bukvalno izgledaju kao memorijska kartica. sta je sa njima?^_ :: :: asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent, roccat kone : :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p :: ::
Da, ima nekih uredjaja koji zahtevaju oklopljen kabel, npr. stampaci..., a to je taj 5. pin koji ide na oklop kabla.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Uzemljenje. : :: :: :: :: :: :: cek, ali postoje i flash usb-ovi koji nemaju oklop, bukvalno izgledaju kao memorijska kartica. sta je sa njima?^_ :: :: :: :: asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent, roccat kone : :: :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p :: :: :: ::
Skracivanje je i kod mene upalilo. Kupio sam klincima patuljastog zeca,oni ga pustili malo da trčkara pa im zbris`o iza stola.Tamo mu valjda najslađi bili kablovi od razera.Kad ga nisam zadavio onim ostatkom od kabela.Bilo bi miš skenjao zeku
:: Ne setih se oklopa.. :: :: Probaj obavezno ovo s skracivanjem, najbolja opcija :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
Imam jos jedno pitanje, kad skratim za recimo 5 cm, sta da stavim na samom izlasku iz misa, jer je tamo sada kabl deblji, pretpostavljam da on ima neku svrhu, tj. posto se tamo najcesce lomi, to mu daje dodatnu cvrstinu... probao sam i ne mogu da skinem ovaj postojeci... Predlog?
Omotaj izolir trakom. Ako ti je ruzno, ima da se kupi i termalni buzir.
:: Imam jos jedno pitanje, kad skratim za recimo 5 cm, sta da stavim na samom izlasku iz misa, jer je tamo sada kabl deblji, pretpostavljam da on ima neku svrhu, tj. posto se tamo najcesce lomi, to mu daje dodatnu cvrstinu... probao sam i ne mogu da skinem ovaj postojeci.. :: Predlog ::
Skratio sam za nekih 5 cm, ali i dalje imam taj problem, samo sad redje, nego pre `operacije`... Da li da jos jednom to odradim ili bi mozda pametnije bilo da kupim negde novi kabl?
Možda ti se preglodao na drugoj strani, kod usb-a.
:: Skratio sam za nekih 5 cm, ali i dalje imam taj problem, samo sad redje, nego pre `operacije`... Da li da jos jednom to odradim ili bi mozda pametnije bilo da kupim negde novi kabl :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.