ipak silverstone je name, ali jedna 12v grana x 34A, a LC ima 2 12v grane x19A... Ja sam vlasnik ovog LC-a, ali nenapaja mi jaku konfiguraciju pa nznm koliko moze max. Nasao sam po forumima da ljudi na tom lc-u drze i7 i neku srednju grafu...e sad koliko je to realno nznm...ali cekaj da se jave i ostali... :)
da ponovim! za 4870x2 minimum je moje napajanje(bez da se hvalim ili pravim pametan) seasonic 620w bronze) pa navise. evo vec tri meseca izvlaci tu graficku bez problema!!
za odabir od dva napajanja iz teme. silverstone naravno!!!!!!!
:: :: jel bi povukao 4870x2???ili 9800gtx i neki x4???pitam jer se bas i ja dvumim izmedju lc i silverstona.....sorry sto ovako upadam.. ::
zovem w**w** pa me vozaju tamo vamo na kraju call centar, javlja mi se gospodja sa akcentom na RRRR i morate profaktura tamo vamo mrs... :D Uzecu onda ovaj LC, sta mu fali?? zar nije bolje 2x19A nego 1x34A??
U ovom slučaju verovatno ne, kriju podatak o kombinovanoj amperaži ko zmija noge. Al ne preporučuju ti ljudi silverstone zbog snage već kvaliteta, zaštite, a dobiješ i godinu dana garancije više.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: Uzecu onda ovaj LC, sta mu fali?? zar nije bolje 2x19A nego 1x34A? ::
:: U ovom slučaju verovatno ne. Al ne preporučuju ti ljudi silverstone zbog snage već kvaliteta, zaštite, a dobiješ i godinu dana garancije više :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: Uzecu onda ovaj LC, sta mu fali?? zar nije bolje 2x19A nego 1x34A? :: :: ::
:: U ovom slučaju verovatno ne, kriju podatak o kombinovanoj amperaži ko zmija noge. Al ne preporučuju ti ljudi silverstone zbog snage već kvaliteta, zaštite, a dobiješ i godinu dana garancije više :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: Uzecu onda ovaj LC, sta mu fali?? zar nije bolje 2x19A nego 1x34A? :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.