Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Plava neonka
STRANA 1 OD 1
nidzakv Plava neonka 09.02.2011. 01:44 T33501

status: user
broj poruka: 660
Pozdrav, posle guglanja i guglanja nisam pronasao po netu gde bih npr kupio neonku (plavu), pa ako neka zna, i cenu okvirno neka baci link od prodavnice.. Hvala unapred

Bem ti telekom adsl
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Ima u gigatronu 09.02.2011. 01:48 #293430

broj poruka: 9006
Nažalost nema plava, ali možeš da je dobiješ tako što ćeš da oduzmeš crvenu od ljubičaste, njih ima.

Ako to omane, pozovi Atom, oni navodno imaju i plave.

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

OCz re 09.02.2011. 02:21 #293433

broj poruka: 2900
Ima sigurno. Cini mi se da je Desk oduvek imao te zezancije, okreni njih pa pitaj. A takodje bi mogao da okrenes i jos po koju radnju. Nije isto gledati na internetu i pitati preko telefona.

A sto se cene tice ako se nesto znacajnije nije menjalo oko 1000din. kostaju.

Equinoxe Re: re 09.02.2011. 02:23 #293435

broj poruka: 12057
Sad sam gledao Deskov cenovnik i nema. Imalu su Revoltec modela ali sada ima samo purple, green i red. Mada svakako nema štete da ih pozove.

:: Ima sigurno. Cini mi se da je Desk oduvek imao te zezancije, okreni njih pa pitaj. A takodje bi mogao da okrenes i jos po koju radnju. Nije isto gledati na internetu i pitati preko telefona
::
:: A sto se cene tice ako se nesto znacajnije nije menjalo oko 1000din. kostaju
nskoric Re: Re: re 09.02.2011. 02:27 #293437

broj poruka: 152
Ko kaze da ih nema u Desku danas sam ih dobio na platou :) i to bas Revoltec. CM-ra nece vise biti

http://desk.rs/katalog/detalji/lampa-rv-led-coldcath-bl/43301/1?i=0&st=2

Put life in your PC
http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Skokismoki

:: Sad sam gledao Deskov cenovnik i nema. Imalu su Revoltec modela ali sada ima samo purple, green i red. Mada svakako nema štete da ih pozove
:: :: Ima sigurno. Cini mi se da je Desk oduvek imao te zezancije, okreni njih pa pitaj. A takodje bi mogao da okrenes i jos po koju radnju. Nije isto gledati na internetu i pitati preko telefona
:: ::
:: :: A sto se cene tice ako se nesto znacajnije nije menjalo oko 1000din. kostaju
Snoopy- - - 09.02.2011. 02:56 #293443

broj poruka: 6083
Kakvi crnih 1000 dinara! Ima u metrou da se kupe za oko 250 dinara za kola, rade na 12v. Duzine do 20cm, a mislim da ima i raznih velicina.

LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap

Equinoxe Re: Re: Re: re 09.02.2011. 03:51 #293453

broj poruka: 12057

Lepo je što ih ima u katalogu, ali ih ovde u ponudi nema:
http://desk.rs/katalog/kucista-i-napajanja/dodaci-i-oprema

Kako god, to je njihov problem i greška.

:: Ko kaze da ih nema u Desku danas sam ih dobio na platou :) i to bas Revoltec. CM-ra nece vise bit
:: http://desk.rs/katalog/detalji/lampa-rv-led-coldcath-bl/43301/1?i=0&st=
:: Put life in your PC
:: http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Skokismok
:: :: Sad sam gledao Deskov cenovnik i nema. Imalu su Revoltec modela ali sada ima samo purple, green i red. Mada svakako nema štete da ih pozove
:: :: :: Ima sigurno. Cini mi se da je Desk oduvek imao te zezancije, okreni njih pa pitaj. A takodje bi mogao da okrenes i jos po koju radnju. Nije isto gledati na internetu i pitati preko telefona
:: :: ::
:: :: :: A sto se cene tice ako se nesto znacajnije nije menjalo oko 1000din. kostaju
nidzakv Ee... 09.02.2011. 09:10 #293467

Hvala lepo.. Jeftinije mi je to da kupim nego neku je*acku lampu za sobu koja je min 2500... Nego jel postoji neka fora da se pali gasi, ili je non stop upaljena?

Bem ti telekom adsl

raic Re: Ee... 09.02.2011. 10:39 #293482

Neke imaju senzore na zvuk ako na to misliš, recimo one coolermaster aurora, nešto su skuplje nažalost.

:: Hvala lepo.. Jeftinije mi je to da kupim nego neku je*acku lampu za sobu koja je min 2500... Nego jel postoji neka fora da se pali gasi, ili je non stop upaljena
nidzakv Ne ne 09.02.2011. 10:45 #293485

mislim na on/off dugme.. Ili tako nesto....

Bem ti telekom adsl

raic Re: Ne ne 09.02.2011. 10:48 #293486

Sve koje sam ja video su imale, obično kao bracket što ide pozadi među pci kartice, pogledaj pre kupovine.

:: mislim na on/off dugme.. Ili tako nesto...
nidzakv okok 09.02.2011. 11:33 #293498

tyty

Bem ti telekom adsl

nemanja21 Re: Re: Re: re 21.02.2011. 14:04 #297554

broj poruka: 1227
Elem, uzeh tu revoltec, stare crveno-roze cm bacim (jedna je bila napukla al je i dalje radila). Prikacim je najnormalnije, radila dva dana mozda po par sati. Treci dan pocne da mi izbija odvratan smrad iz kucista koji nikako nisam mogao da lociram culom mirisa... Prvo sam se preplasio za komponente, potom iskljucio racunar pregledao sve redom, opipao komponente, da bi na kraju sasvim slucajno pipnuo transformator od neonke. Plastika, najgora moguca od koje je izradjena spoljna kutija usijala se skoro do tacke topljenja :O Naravno, posle toga nije radila, a garancije naravno nema.
Moje pitanje je, posto je verovatno otisao naponski deo, koji ja napon/struja na kojoj pomenuta neonka radi?

:: Ko kaze da ih nema u Desku danas sam ih dobio na platou :) i to bas Revoltec. CM-ra nece vise bit
:: http://desk.rs/katalog/detalji/lampa-rv-led-coldcath-bl/43301/1?i=0&st=
:: Put life in your PC
:: http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Skokismok
:: :: Sad sam gledao Deskov cenovnik i nema. Imalu su Revoltec modela ali sada ima samo purple, green i red. Mada svakako nema štete da ih pozove
:: :: :: Ima sigurno. Cini mi se da je Desk oduvek imao te zezancije, okreni njih pa pitaj. A takodje bi mogao da okrenes i jos po koju radnju. Nije isto gledati na internetu i pitati preko telefona
:: :: :: A sto se cene tice ako se nesto znacajnije nije menjalo oko 1000din. kostaju
zeljkoo8 !!! 21.02.2011. 14:20 #297560

broj poruka: 126

http://www.mikroprinc.com/proizvodi.aspx?sub=p&pg=E7020

ovde imas trakaste led diode na 12v svih boja i jacina. ja stavio zelene i extra je...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs