Pozdrav, posle guglanja i guglanja nisam pronasao po netu gde bih npr kupio neonku (plavu), pa ako neka zna, i cenu okvirno neka baci link od prodavnice.. Hvala unapred
Ima sigurno. Cini mi se da je Desk oduvek imao te zezancije, okreni njih pa pitaj. A takodje bi mogao da okrenes i jos po koju radnju. Nije isto gledati na internetu i pitati preko telefona.
A sto se cene tice ako se nesto znacajnije nije menjalo oko 1000din. kostaju.
Sad sam gledao Deskov cenovnik i nema. Imalu su Revoltec modela ali sada ima samo purple, green i red. Mada svakako nema štete da ih pozove.
:: Ima sigurno. Cini mi se da je Desk oduvek imao te zezancije, okreni njih pa pitaj. A takodje bi mogao da okrenes i jos po koju radnju. Nije isto gledati na internetu i pitati preko telefona :: :: A sto se cene tice ako se nesto znacajnije nije menjalo oko 1000din. kostaju :: ::
:: Sad sam gledao Deskov cenovnik i nema. Imalu su Revoltec modela ali sada ima samo purple, green i red. Mada svakako nema štete da ih pozove :: :: :: Ima sigurno. Cini mi se da je Desk oduvek imao te zezancije, okreni njih pa pitaj. A takodje bi mogao da okrenes i jos po koju radnju. Nije isto gledati na internetu i pitati preko telefona :: :: :: :: A sto se cene tice ako se nesto znacajnije nije menjalo oko 1000din. kostaju :: :: :: ::
:: Ko kaze da ih nema u Desku danas sam ih dobio na platou :) i to bas Revoltec. CM-ra nece vise bit :: :: http://desk.rs/katalog/detalji/lampa-rv-led-coldcath-bl/43301/1?i=0&st= :: :: Put lifeinyourPC :: http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Skokismok :: :: :: :: Sad sam gledao Deskov cenovnik i nema. Imalu su Revoltec modela ali sada ima samo purple, green i red. Mada svakako nema štete da ih pozove :: :: :: :: :: Ima sigurno. Cini mi se da je Desk oduvek imao te zezancije, okreni njih pa pitaj. A takodje bi mogao da okrenes i jos po koju radnju. Nije isto gledati na internetu i pitati preko telefona :: :: :: :: :: :: A sto se cene tice ako se nesto znacajnije nije menjalo oko 1000din. kostaju :: :: :: :: :: ::
Hvala lepo.. Jeftinije mi je to da kupim nego neku je*acku lampu za sobu koja je min 2500... Nego jel postoji neka fora da se pali gasi, ili je non stop upaljena?
Neke imaju senzore na zvuk ako na to misliš, recimo one coolermaster aurora, nešto su skuplje nažalost.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Hvala lepo.. Jeftinije mi je to da kupim nego neku je*acku lampu za sobu koja je min 2500... Nego jel postoji neka fora da se pali gasi, ili je non stop upaljena ::
Elem, uzeh tu revoltec, stare crveno-roze cm bacim (jedna je bila napukla al je i dalje radila). Prikacim je najnormalnije, radila dva dana mozda po par sati. Treci dan pocne da mi izbija odvratan smrad iz kucista koji nikako nisam mogao da lociram culom mirisa... Prvo sam se preplasio za komponente, potom iskljucio racunar pregledao sve redom, opipao komponente, da bi na kraju sasvim slucajno pipnuo transformator od neonke. Plastika, najgora moguca od koje je izradjena spoljna kutija usijala se skoro do tacke topljenja :O Naravno, posle toga nije radila, a garancije naravno nema. Moje pitanje je, posto je verovatno otisao naponski deo, koji ja napon/struja na kojoj pomenuta neonka radi?
:: Ko kaze da ih nema u Desku danas sam ih dobio na platou :) i to bas Revoltec. CM-ra nece vise bit :: :: http://desk.rs/katalog/detalji/lampa-rv-led-coldcath-bl/43301/1?i=0&st= :: :: Put lifeinyourPC :: http://www.bfbc2.eu/en/pc/stats/Skokismok :: :: :: :: Sad sam gledao Deskov cenovnik i nema. Imalu su Revoltec modela ali sada ima samo purple, green i red. Mada svakako nema štete da ih pozove :: :: :: :: :: Ima sigurno. Cini mi se da je Desk oduvek imao te zezancije, okreni njih pa pitaj. A takodje bi mogao da okrenes i jos po koju radnju. Nije isto gledati na internetu i pitati preko telefona :: :: :: :: :: :: A sto se cene tice ako se nesto znacajnije nije menjalo oko 1000din. kostaju :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.