Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Pomoc oko napajanja
STRANA 1 OD 1
5Ronic Pomoc oko napajanja 06.02.2011. 15:25 T33437

status: user
broj poruka: 282

Imam problem sa napajanjem, bar tako ja mislim. Naime skoro mi se desilo da se kuler na napajanju zaustavio i posle sam ga skinuo ocistio i izduvao pa je radio ok! Medjutim sada mi se desava da kada uklj neku igru(pes i css) secka a kuler radi. Nakon restarta radi ok. Nekad mi se desi da ceo dan nista ne diram a radi ok! Mogu li nekako da proverim napajanje tj. dal radi kako valja?! Unapred hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Bosansko ne... možeš 06.02.2011. 16:48 #292581

status: user
broj poruka: 6645
Ako radi... radi. Inače se ugasi ceo računar kod preopterećenja, ako ima zaštite ili prdne beli dim iz napajanja ako nema zaštite i je?ite se fudbaleri.
Recimo da mi je smorno da opet objašnjavam a i verovatno više nema smisla, da se podmaže ventilator, već bi trebao da kupiš drugi i prosto zameniš taj što imaš - bio od 80, 120, ili 140mm sa novim. Dve žice sa ili bez konektora.
Seckanje bi moglo biti i od nečeg drugog.
Ako imaš kung-fu napajanje, menjaj ga, jeftinije je ono od novog ventilatora.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs