Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Senzor temperature
STRANA 1 OD 1
zoxin Senzor temperature 06.02.2011. 12:26 T33428

status: user
broj poruka: 265
Skoro sam dobio fan kontroler koji je plavog dipleja i super mi leze na CM Mistique koji isto ima plavo led svetlo na stranici i ventu prednjem.Problem je sto nemam sve kablove za njega.Inace kontroler kontrolise 8 venta,8 senzora za temp. ...Interesuje me da li ima negde u Bg da se kupi senzor za temp.(2 pinski),kabal za vent.(3 pinski na oba kraja) da mogu da zakacim vent. koji je nazad. i usb kabal malo duzi koji bi nakacio na plocu i na kontroler jer poseduje 2 usb na masci.Najvaznija stvar od pobrojanih mi je senzor za temp. jer imam Phenom II x550 (otkljucan) i hteo bi da pratim temperaturu jer sam ga malo overklokovao a nameravam da ga poteram jos vise.Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cicija re 06.02.2011. 13:22 #292480

broj poruka: 411
AAA.
LED tehnologija? LAMPE SU PREVAZIDJENE BRE ... KUPI NEŠTO SA led DIODICAMA DA TI SVETLI KAO USKRŠNJA JELKA ... Tada će komšija o`ma da svrši čim vidi tvoj vanzemaljski kuler i kontroler obrtaja ventilatora ...
Jel može da testira i novčanice u mraku?
Ljubi ga majka ...
imarkovic Re: Senzor temperature 06.02.2011. 13:47 #292493

broj poruka: 18996
budi malo kreativan, senzor skini sa neke matore ploce sa socketa, pa prelemi na kabl, kabl za vent. mozes da napravis, mislim da nema da se kupi, a a produzni kabl usb imas ne u svakoj drugoj nego u svakoj radnji...

:: Skoro sam dobio fan kontroler koji je plavog dipleja i super mi leze na CM Mistique koji isto ima plavo led svetlo na stranici i ventu prednjem.Problem je sto nemam sve kablove za njega.Inace kontroler kontrolise 8 venta,8 senzora za temp. ...Interesuje me da li ima negde u Bg da se kupi senzor za temp.(2 pinski),kabal za vent.(3 pinski na oba kraja) da mogu da zakacim vent. koji je nazad. i usb kabal malo duzi koji bi nakacio na plocu i na kontroler jer poseduje 2 usb na masci.Najvaznija stvar od pobrojanih mi je senzor za temp. jer imam Phenom II x550 (otkljucan) i hteo bi da pratim temperaturu jer sam ga malo overklokovao a nameravam da ga poteram jos vise.Hval
::
zoxin Re 06.02.2011. 14:27 #292508

broj poruka: 265
@cicija o`ladi malo.To sto pises govori o tebi kakav si.Idi malo igraj klikere.imarkovic hvala na savetu.Probacu.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs