Sada imam dobrog hardvera za ovo kuciste MB Asus M4A79 Deluxe CPU AMD Phenom II X4 965BE RAM Kingston 2X2 GB HyperX DDR2 1066UE VGA Gygabyte HD6870CFX HDD WD Raptor 150GB + WD 640AAKS medjutim njega sam planirao za novi komp baziran na Sandy Bridge arhitekturi MB Asus Sabretooth P67 CPU Intel i5 2500K RAM Kingston 2X2 GB HyperX DDR3 1600UE VGA MSI GTX460 1GB Hawk Talon Attack SLI HDD WD VelociRaptor 150GB RAID PSU Swasonic 650W SS-650KM ili Silverstone Strider Plus ST75F-P 750W Jeste da je CM 690II nesto jevtinije (ako si mislio na Basic varijantu dok je Advanced skuplja) ali HAF 912 mi deluje na oko jako lepo a i komentari na raznim forumima su pozitivni. Sa CoolerMaster kucistima imam jako lepa iskustva pa cenim da mi ni ovo nece pokvariti utisak. Hvale ga da je veoma provetreno i hladno. Ja trenutno imam Thermaltake XaserV Wingo Blue u kome se nalazi ona prva konfiguracija koju sam naveo. Deluje jako mocno, cvrsto (a tesko je u p.... m...... samo ima 16Kg), ima sijaset ventilatora medjutim nije mi se bas nesto pokazalo na polju hladjenja.
Video sam ga uzivo pored haf 932 stoji i iste su sirine od prilike a nije ni puno nizi haf 912, uzeo sam elite 430 u koji moze sve da stane za drugi komp al sam se pokajao sto nisam haf 912 jer je ipak vrhunske izrade dok je ovaj elite samo prosecne...
Pre neki dan smo pricali o tome. Zato sam i krenuo da spremam komponente obrnutim redosledom. Prvo kuciste i napajanje pa onda dalje. Ipak druze zahvaljujem sto me podsecas.
Ja sam se razmisljao izmedju 912 plus i 690, uzeo sam 912 jer napred ima fan od 20cm, pa sam dokupio jos jedan i stavio ga iznad procesora, to 690 nema (ima 2 x 14cm), mada ona ima drugih sitnica koje meni nisu bile bitne. Ja sam zeleo 2 venta sto veceg precnika, jedan napred i jedan top i cao. Vidi sta ti vise odgovara i HAF 912 i cm690 i basic i advance su dobra kucista, ali oni obicni CM ventovi sto dolaze uz njih su jako losi, kupi Noctua i dovidjenja.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.