Potreban mi je dvd rezac da bude sto jeftiniji i da sto duze cita diskove.. nije mi bitna brzina rezanja i to jer svakako ga necu koristiti kao rezac... da bude sto jeftiniji i ako je moguce da ima neku garanciju, kolko vidim LG daje 2 godine sto nije nimalo lose..
nema pravila, kakav ti se zalomi. svi isto kostaju i ista su govna. jel mi verujes da ne znam ni ja koji rezac imam, a koristim ga svakih nekoliko dana?! uzmi taj sa 2 god ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
Pre su bili dosta skuplji ali i kvalitetnije izradjeni.Danas je to manje vise isto sranje .uzmi onaj koji ima duzu garanciju a trenutno je to LG koji je i najjaci igrac na tom polju .svaki dan preko garancije smatraj velikim uspehom proizvodjaca.a i onako za par godina prelazimo na blueray
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.