Za el. energijom sledece konfiguracije: MB Asus Sabretooth P67 CPU Intel i5 2500K VGA MSI GTX460 Hawk Talon Attack X 2 u SLI RAM Kingston KINGSTON 4GB (2x2GB) 1600MHz DDR3 HyperX Limited Edition HDD WESTERN DIGITAL VelociRaptor 150GB 10k 16MB SATA2 WD1500HLFS X2 RAID Iskljucivo Seasonic ili Silverstone
Barem sto se tice Sandy Bridge-a. Ne mogu lepo da verujem. Da lie je moguce da je veliki Intel pozurio. Srecom nisam jos poceo da ulazem novac. Ovo je sve preliminarna priprema. Hvala druze.
Iako sam rekao da pricu o Sandy Bridge platformi zamrzavam na neodredjeno vreme odlucio sam da pocnem `irreversibile`. Tacnije pocinjem od kucista i napajanja. Na kraju krajeva kod te dve komponente najmanje su oscilacije cena pa nema mnogo veze sto ce neko vreme cekati Sandy Bridge koji bi mogao u medjuvremenu i da ode dole sa cenom. Dakle Seasonic. Da li ici na ovaj model SEASONIC SS-620GM 620W ili se otvoriti malo vise za ovaj SEASONIC 650W SS-650KM. Ima li i kakve razlike (vece) i da li se isplati adekvatno razlici u ceni. Prvi je nekih 90E a drugi 137. Ako neko ima i licna iskustva bilo bi mi veoma znacajno da prokomentarise ova dva modela a mozda i presudno u odlucivanju. Hvala u napred.
SilverStone Strider Plus ST75F-P, 750W, silent, 80 Plus Silver, 100% modular, 13300din, E*mi
posto hoces SLI....
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
:: Iako sam rekao da pricu o Sandy Bridge platformi zamrzavam na neodredjeno vreme odlucio sam da pocnem `irreversibile`. Tacnije pocinjem od kucista i napajanja. Na kraju krajeva kod te dve komponente najmanje su oscilacije cena pa nema mnogo veze sto ce neko vreme cekati Sandy Bridge koji bi mogao u medjuvremenu i da ode dole sa cenom. Dakle Seasonic. Da li ici na ovaj model SEASONIC SS-620GM 620W ili se otvoriti malo vise za ovaj SEASONI :: 650W SS-650KM. Ima li i kakve razlike (vece) i da li se isplati adekvatno razlici u ceni. Prvi je nekih 90E a drugi 137. Ako neko ima i licna iskustva bilo bi mi veoma znacajno da prokomentarise ova dva modela a mozda i presudno u odlucivanju. Hvala u napred :: :: ::
Da znas da bi i SilverStone Strider Plus ST75F-P, 750W mogao da dodje u obzir. Kada je Silverstone u pitanju hteo sam prvo SST-DA750 posto je on bas sertifikovan za SLI ali njega nema. Ovi drugi modeli imaju ATI CrossFireX sertifikat. Znam da je to u sustini isti klinac ali je.. g.. Sto se tice Silvertson serija Strider Plus, Dekatlon i Element serija, koje su im razlike odnosno koja je najpogodnija za gaming masinu?
Valjda su ranije bile serije strider kao jaftinija all-round varijanta, decathlon kao jača i element kao efikasnija. Onda se pojavio strider plus koji ima jedan rail kao decathlon i 80+ silver sertifikat tako da bi verovatno bio najbolja opcija.
:: Da znas da bi i SilverStone Strider Plus ST75F-P, 750W mogao da dodje u obzir. Kada je Silverstone u pitanju hteo sam prvo SST-DA750 posto je on bas sertifikovan za SLI ali njega nema. Ovi drugi modeli imaju ATI CrossFireX sertifikat. Znam da je to u sustini isti klinac ali je.. g.. Sto se tice Silvertson serija Strider Plus, Dekatlon i Element serija, koje su im razlike odnosno koja je najpogodnija za gaming masinu ::
Ovaj SilverStone Strider Plus ST75F-P mi je tu negde u cenovnom rangu sa Seasonic 650W SS-650KM. Prvi ima 80+ silver a drugi 80+ gold sertifikat. Gledajuci karakteristike u brojkama jako su male razlike ako bacimo tih 100W u stranu. Sada sam u rebusu da li ce tih 10 Evra i 100W razlike da presude u korist Silversone-a i ako mi Seasonic deluje kao ozbiljnija firma.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.