Treba mi bezicni mis i tastatura do nekih 1500din, max 2000din... Najbitniji mi je izgleda, i mis da bude dobro odradjen, tj da lepo naleze na ruku... Video sam Logitech kombinaciju msm da je oko 2200din, ali ne znam kakav je mish. Dajte mi neki predlog?
Ja taj logitech set koristim vec 2god, radi za 3x vise para nego sto kosta (da napomenem da sam platio u metrou na ponocnoj akciji 1000din). Sve radi super, domet je dobar, mis je ok, ali ne moze za CS da se koristi, morao sam da koristim stari logitech bezicni sa kuglicom za tu igricu. Za ostale igre je ok.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap
Hoces grejming misa i tastaturu wireles za 1500-2000din? Uzimaj bre to i cuti :)
Ja imam DELL quiet key i Microsoft Intelli Mouse Optical 1.1a u kog se imarkovic zaljubio na prvi pogled kad ga ja video i ako ima logitech miseve od +50e :) Najbolji gejming mis u istoriji...
Ovo caletu uzimam jer sam mu sklepao neku konfu koju drzi u cosku sobe povezanu na LCD 82cm, pa mu treba wireles komplet da moze `iz daljine` da barata sa racunarom...ako te ne mrzi da sacekas do veceras mogu ti javim kakav je mis, razumem se u materiju a i bicu obejktivan... :)
Ma ne treba mi bash gejmerski mis, ali ovaj logitech me razocarava izgledom... Deluje mi kao oni misevi od 200-300din na kabli... Gledao sam MS ima dosta bolje miseve za oko 1200-1300din, ali sto onda nemam za tastaturu... Msm vaznija mi je tastatura, posto cu koristiti taj komplet za laptop...
:: Hoces grejming misa i tastaturu wireles za 1500-2000din? Uzimaj bre to i cuti : :: :: Ja imam DELL quiet key i Microsoft Intelli Mouse Optical 1.1a u kog se imarkovic zaljubio na prvi pogled kad ga ja video i ako ima logitech miseve od +50e :) Najbolji gejming mis u istoriji.. :: :: Ovo caletu uzimam jer sam mu sklepao neku konfu koju drzi u cosku sobe povezanu na LCD 82cm, pa mu treba wireles komplet da moze `iz daljine` da barata sa racunarom...ako te ne mrzi da sacekas do veceras mogu ti javim kakav je mis, razumem se u materiju a i bicu obejktivan... : :: :: :: ::
zaljubio..i dautovic nikako da mi ga nabavi :P @plamen - dodaj jos malo i uzmi Microsoft neki Wireless komplet, imaju tastature da se smrznes.
:: Hoces grejming misa i tastaturu wireles za 1500-2000din? Uzimaj bre to i cuti : :: :: Ja imam DELL quiet key i Microsoft Intelli Mouse Optical 1.1a u kog se imarkovic zaljubio na prvi pogled kad ga ja video i ako ima logitech miseve od +50e :) Najbolji gejming mis u istoriji.. :: :: Ovo caletu uzimam jer sam mu sklepao neku konfu koju drzi u cosku sobe povezanu na LCD 82cm, pa mu treba wireles komplet da moze `iz daljine` da barata sa racunarom...ako te ne mrzi da sacekas do veceras mogu ti javim kakav je mis, razumem se u materiju a i bicu obejktivan... : :: :: :: ::
Uzeo sam ovaj komplet, preporuka...radi stvarno lepo i dobrog je kvaliteta, mis je malo manji za moj ukus i definitivno nije gejmerski. Nemam neke konkretne zamerke na komplet...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.