a valjda je i kvalitet. Ja sam skoro sebi uzeo NZXT Sentry 2 i zadovoljan sam njim. Taj tvoj može da kontroliše 3 venta, ako se dobro sećam, dok moj može 5 komada. Svi će ti preporučiti Zalmana, ali njega neće biti do sledeće ture uvoza kod Emmija.
haaa pazi ovo dva ova AXP kostaju 3400din a taj jedan kosta 55 dindzi manje. uzmem ja dva ovakva i da me bog vidi 6ventilatora i izgled kucista kao da je svemirsko brod...... a sha mislite momci :)
sha misliste o coolerima akasa ultra quiet ?? sad sam gledao na emmi ove kontrolere pa mi ovi zapadose za oko. inace me zeza jedan 120mm TT poceo je da cangrlja pa dal vredi menjeti ga akasom???
je do juče koštao 2300 (ili tako nešto), a pošto ga niko izgleda nije hteo, spustili su mu cenu. To naravno ne znači da je loš. Gledao sam negde na netu test ventova od 14cm i Akasin je bio najgori (najbučniji) na testu. Rekoše da je proizvodio neki karakterističan zvuk koji nisu uspeli nikako da eliminišu. Da li isto važi i za one od 12cm, to ne znam.
Uzeo moj drugar 5kom. tih AC fanova. Dobro duvaju ali nisu bas tihi, tek na nekih 1000RPM su meni po ukusu tj. tada OK duvaju a skoro se ne cuju uopste. Na 1300-1350RPM se cuje solidno huk vazduha. BTW vidi se da su stedeli gde su stigli na njima. Zice tanke u pi*** materinu, loza uopste nije narezana na okviru tako da je srafljenje prava avantira. Kutija taman velika toliko da stane sam fan idt.
A sto se tice onog gore kontrolera, sta ga znam, meni lose izgleda i ne bi nikako dao ni tih 1600-1700din. ili koliko je vec.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.