Da li neko zna kako su se pokazala napajanja firme iz naslova teme ili ima licna iskustva u vezi sa tim i da li Silverstone proizvodi napajanja ili od drugih uzima delove pa ih sklapa?
Zavisi od serije ali po meni su tu negde sa njima vidim da ovu strider plus seriju jako hvale na netu, mislim da je jedan od boljih izbora kod nas jer je tesko naci kod nas enermaxa, a seasonica sad kao i ima al treba ugrabiti.
:: Da li su Silverstone napajanja u rangu recimo Enermax ili Seasonic napajanja ili pak stepenik nize (mislim da nisu stepenik vise) :: :: ::
Evo ja pre 2-3 dana uzeo Stridera 500w, i konacno sam penzionisao Codegena posle 4 god. Inace napajanje ima 408w na 12V, tako da moze i 2x4850 ili slicno (http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=silverstone_strider_500w&num=1). Ja sam u Emmi-ju dobio 3 god. garancije.
Seasonic-a ima ali Enermax-a nigde, a njega bih veoma rado ponovo uzeo. Pre 5 godina sam kupio Enermax Liberty 500W i tada ga boga mi dooobro platio ali ne zalim, prezadovoljan sam. Sto se tice Silverstone-a, kod nas su aktuelne neke 2 serije ili varijante `Strider Plus` i `Decatlon`. Kakva je tu situacija, koja je bolja?
Nego kao sto rekoh imam veoma lepo iskustvo sa napajanjem od te firme pa reko` ako slucajno negde ima. Ne mari izmedju Seasonic-a i Silverstone-a jedan ce prevagnuti. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.