Ali, ti veze nemaš. Ne mislim pod tim da ne možeš da prepoznaš da li je broj 2 bolji od broja 5, kad se radi o milisekundama. Kojih 2ms? GTG? WTB?.... puste te fore. Po karakteristikama vezanim za odziv, 90% današnjih monitra je istovetno, samo je fora šta ko i kako meri, pa npr. grey-to-grey, koji se najčešće stavlja kada je u pitanju `podatak` o 2ms, ne vredi qtzu kao pokazatelj.... isto je to kao i 5ms normalnih.
Dakle, bitnije je KAKVU SLIKU daju monitori, od toga šta piše na njihovim kutijama... recimo, ljudi hvale benq monitore (zbog cene) i dostatnog kvaliteta, tj. nećeš biti odran a dobićeš kvalitet. Sasvim, sasvim suprotno je kod benq digitalnih fotoaparata, gde, na kutijama pišu basnoslovni megapixeli a slika nije za qtz.... Dakle, pusti šta piše na tarabi, već kakvu sliku daje, a tu smo ti dali nekoliko dobrih i dobronamernih saveta. Ako pak, misliš da kupuješ na slepo, po `karakteristikama` koje smišljaju sami proizvođači, ondak, šta si ovde i svraćao.... samo ćemo da se ponerviramo međusobno. Ukratko: jebo te LG. Uzmi bar Philipsa, kojeg niko nije predložio....
Колико би могло да се узне за ЛЏ 19` 5:4 Саксију с црвеним светлом, стар 3, 6 година. Брез мртвих пиксела и редовно чишћен хоризонтално-вертикалним покретима уз заокрет од 180*?
ok Pisko. . .hvala na savetu. nisam znao za te fore da postoji vise nacina za merenje brzine . . .znaci LG necu da gledam,a sta je sa viewsonic-om ? svi kazu da je odlican. . .sta mislis da li cu pogresiti ako uzmem ovaj http://www.itsvet.com/proizvod/viewsonic-vx2450wm-led/comp_comp_monitor/14/2322 ? ae daj mi neki dobar benq da pogledam, voleo bih da bude LED .
Uzmi taj Viewsonic, i ne razmishljaj. Kupio sam Benq g242hdb i nemam zamerki. Da sam imao para kupio bih taj viewsonic iz zaleta. e, drz` da ti ga nabijem!
:: :: :: :: ok Pisko. . .hvala na savetu :: nisam znao za te fore da postoji vise nacina za merenje brzine . . .znaci LG necu da gledam,a sta je sa viewsonic-om ? svi kazu da je odlican. . .sta mislis da li cu pogresiti ako uzmem ovaj http://www.itsvet.com/proizvod/viewsonic-vx2450wm-led/comp_comp_monitor/14/2322 :: ae daj mi neki dobar benq da pogledam, voleo bih da bude LED .
i ja bar imam za njega samo reci hvale! Ima probijanja dosta po ivicama al realno meni to ne smeta niti obracam paznju tako da ako se odlucis za VX2450wm neces se pokajati! :)
:: Колико би могло да се узне за ЛЏ 19` 5:4 Саксију с црвеним светлом, стар 3, 6 година. Брез мртвих пиксела и редовно чишћен хоризонтално-вертикалним покретима уз заокрет од 180* :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ОСМИЦА ЈЕ ЗАКОН :: ::
:: :: :: :: ja nisam stavio ni benq ni viewsonic o. :: :: a ako vec kazete da su ti najbolji,dajte mi neki primerak... bitno mi je da bude 22-23 inca , da ne kosta vise od 230 e, da ima dobar kontrast. . itd.
VMARC ne razumem kako da mi das 30 e ? sta ti je ovo S1000RR , to je oznaka za motor,a ja trazim monitor. . . Ognjene hvala na predlogu,zasad sam i ja pri tom monitoru,videcemo dalje. . .dajte jos neki komentar, mnogo mi pomazete vasim misljenjem.
:: :: :: :: VMARC ne razumem kako da mi das 30 e ? sta ti je ovo S1000RR , to je oznaka za motor,a ja trazim monitor. . :: Ognjene hvala na predlogu,zasad sam i ja pri tom monitoru,videcemo dalje. . .dajte jos neki komentar, mnogo mi pomazete vasim misljenjem.
ok ognjene,hvala jos jednom. . nadam se da cu biti zadovoljan ovim monitorom. . .moze li mi samo reci neko u kojoj prodavnici da ga kupim,sa najboljom garancijom,ili da ga narucim. . .ako je bolje da odem do prodavnice i da ga kupim onda neka bude u Kraljevu, Kragujevcu ili Cacku. . ostalo mi je daleko. . poZz
hvala repsi. . . .) najverovatnije cu uzeti taj ViewSonic . . . samo jos da nadjem gde mi je najjeftinije da ga narucim ili kupim,i gde cu naci dobru garanciju uz njega . .? ne bi bilo lose ako moze jos neko da da jos neki predlog za monitor ili komentar za ovaj ViewSonic vx2450wm-led .)
ne mogu ti pomoci oko kupovine u Srbiji jer ja nisam svoj monitor tamo uzeo.. uzmes telefon u ruke i provrti par brojeva sutra ujutro i to ti je to... inace dobio sam garanciju na 1 mrtav pixel 3 godine tako da bi trebalo i ti da dobijes isto..pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.