No cigar, znam tačno kako ti je, moj rukopis isto ko da ima ugrađenu 128-bit enkripciju, samo ja mogu da ga pročitam... i to ne uvek.
Nemam pojma, nisam ih viđao kod nas, al opet ne mogu da kažem ni da sam zagledao. Aj proći ću danas kod doma omladine pa ću da ždraknem u podzemnom imaju tamo dve-tri radnje s dosta tih zajebancija.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: lepo pevas al te gadno slusati : :: :: Ma ne pitaj nego pomagaj, sve sam prevrnuo ali nisam naso u nas ovu vrstu DvD-ij ::
Ima, ima samo necete da trazite tamo gde ima!? Ja sam pred N. godinu uzeo 10 kom u ALFA MEDIJA, Balkanska 42, 011-6642-754, upravo sam ih pitao, ima na stanju ali pozuri, mozda jos neko juri bas njih pa da ne ostanes kratak! .-)) PS. Bilo ih je i u Merkatoru ali tamo nisam skoro zalazio. Pozdrav!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: :: Ima, ima samo necete da trazite tamo gde ima!? Ja sam pred N. godinu uzeo 10 kom u ALFA MEDIJA, Balkanska 42, 011-6642-754, upravo sam ih pitao, ima na stanju ali pozuri, mozda jos neko juri bas njih pa da ne ostanes kratak! .-)) PS. Bilo ih je i u Merkatoru ali tamo nisam skoro zalazio. Pozdrav ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: ima ih, samo verbatim. 35 din :: sumnjam da oce da salj :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.