Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
DILEMA
STRANA 1 OD 1
ljubav DILEMA 20.02.2007. 13:48 T3298

status: user
broj poruka: 1
Dvoumim se izmedju par modela multifunkcijskih uredjaja... Canonovih modela PIXMA160 ili 180, Hewlett Packard-ovog F380 i Lexmarkovog X5470... Nikako da nadjem pouzdane podatke o troškovima exploatacije, što će reći cena tonera/broj strana-zapremina, zatim ikakve utiske... znam manju firmu u kojoj su vrlo zadovoljni svojim Lexmarkom 7300 (ako se dobro secam broja), ali sem tog jedinog podatka... ne znam ama bas nista
CIA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
viper jjhg 20.02.2007. 15:17 #12563

broj poruka: 61
Nisam bas nesto iskusan, ali ti predlazem da nikako ne uzimas HP. Imao sam vise komada, i veoma brzo se kvare.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ezzy re 20.02.2007. 21:18 #12588

broj poruka: 33

Realno, HP je losh mada ni Lexmark nije nista posebno. Ja koristim trenutno HP xxx nije los toliko. Ponekad pravi probleme ali nista specijalno. Pogledaj i raspitaj se malo vise oko tog Canona, iskreno mislim da je najbolji od svih ovde pomenutih. Ojha!
kiki31 lexmark ...... 20.02.2007. 22:49 #12606

broj poruka: 83
ja imam hp 2570 m.funk. uredjaj i stvarno je dobar jedini problem je sto HP
pravi tako glup software da je to strasno!!!!!!!!!!!!!!!!
i naravno guta memoriju ko lud vise od antivirusa (nod32)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs