nzxt gamma - ko je ima ili ko zna, mogo bi da pomogne
STRANA 1 OD 1
nisque
nzxt gamma - ko je ima ili ko zna, mogo bi da pomogne
20.01.2011. 22:05
T32909
status: user broj poruka: 1060
samo me interesuje koji ste najveci kuler uspeli u ovo da ugurate, pod uslovom da stranica bude zatvorena?? na zvanicnom sajtu pise da je klirens za hladnjak 164mm! ali na nekim nacrtima sam video da oni to mere od lima do lima, tako da to pada u vodu.. sve sam zive reviewove procitao, one koji se nalaze na sajtu kao opisi dobijenih nagrada, i tu sam video jedino da su ugurali http://www.tuniq.com.tw/Cooler_Info/Tower-120-Extreme.htm (ne znam da kratim linkove, ne zamerite) ali ovo je opet 150mm visina.. doduse ja sam pomocu stapa i kanapa nekako uspeo da izmerim da od baze cpua do stranice ima 156-157mm, a kolko sam potrevio, nemam pojma.. aj bacite neko iskustvo...
neki matori `brand name` fujitsu, hp, jebem li ga. nebitno, poenta je da sam izabrao kuler, svuko .pdf, proucio dimenzije, izmerio kuciste, kupio kuler... dalje znas ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
Meni od maticne do stranice ima tacno 160mm. A inace bolje kuciste za te pare ne verujem da ces naci.
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
ista firma ih radila, pa ih merili istim metrom.. valjda.. vrv su uzeli u obzir to sto je stranica izbacena, de znam.. @unknown ali baza cpua je malo izbacena od ploce.. jbg, taman za par milimetara pa da ne moze da stane
znaci mogu da se nadam da ce da se nabudzi.. sad samo da cekam da u emmi stigne gaia i to je to... ili ako neko prodaje nesto lepo na koje ide 12ica za male pare.. uh milina!! hvala gospodo na odgovorima i pomoci.. hvala..
Ja mislim da imas CM 212+ za 22E nazovi pa vidi a ima i Prolimatech za 41E a ja zadnji put kada sam bio u Vip House-u bilo je bar 7-8 noctua D14 e sada na tebi je da odlucis
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.