Ovo je slika AM3+ ploče od strane MSI. Da li se na osnovu toga može izvuči zaključak da li kuleri koji su AM3 kompatibilni i koji se šrafe na ploču kao što su CM Hyper 212, CM Hyper 212+, itd., mogu da pasuju na AM3+ ploču.
Evo premeravao sam nešto po slikama od neke druge ploče i ovoj što si okačio sa ispravljenom prespektivom. Dužina DDR3 slota / razmak šrafova = 1.37 na jednoj i 1,35 na drugoj ploči što izađe 1mm razlike, nejverovatnije greška u merenju.
S obzirom da amd nije intel ispada da možemo komotno da zadržimo stare kulere.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
Bilo bi zaista lepo kada bi bilo 100% zvanično potvrđeno da AM3 kuleri mogu na AM3+ ploče. Najverovatnije je da je tako, nadam se.
Pošto je već poznato da će AM3 procesori moći da se nataknu na AM3+ ploče za mene lepo zvuči kao dobra investicija za budućnost, prelazak sa AM3 ploče (GA-MA790XT-UD4P) na neku AM3+ ploču sa 990X čipsetom, pošto imam Phenom II X4 955BE. Ko zna, možda procesoru malo dobro dođe ?
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: Pošto je već poznato da će AM3 procesori moći da se nataknu na AM3+ ploče za mene lepo zvuči kao dobra investicija za budućnost, prelazak sa AM3 ploče (GA-MA790XT-UD4P) na neku AM3+ ploču sa 990X čipsetom, pošto imam Phenom II X4 955BE. Ko zna, možda procesoru malo dobro dođe ::
:: A možda bi ipak bilo bolje da pričekamo AM4.. :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: :: :: Pošto je već poznato da će AM3 procesori moći da se nataknu na AM3+ ploče za mene lepo zvuči kao dobra investicija za budućnost, prelazak sa AM3 ploče (GA-MA790XT-UD4P) na neku AM3+ ploču sa 990X čipsetom, pošto imam Phenom II X4 955BE. Ko zna, možda procesoru malo dobro dođe :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.