koristio sam do skoro. I nisam imao nikakvih problema sa karticom i WIN7. Drajveri sa sajta i PVR2. A koju uslugu koristis kod SBB? Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
Uspeo sam da namestim. Trebalo je da update Win 7 i sad mi se sve nastelovalo. Al kako zvuk da dobijem? na tv karti
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
u kontrol panelu od zvucne i plejeru stavi `stereo mix` ili tako nesto. pretpostavljam da si povezao kartu sa plocom audio kablicem? ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
u podesavanjima. Ako ne, proveri da li ti je povezan onaj mali kablic za zvuk, kartica-ploca. cini mi se da sam ja imao njega. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
Ladno se uz karticu ne dobija onaj mali kablic sto povezuje karticu i plocu!!!!!!!! AXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXXA
znaci ne verujem!
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
Onaj skup kablova sa line in ovima ima i jedan kabl sa plavom bananom koji ubodes u line in. dakle ne ide interno u kuciste, vec eksterno na poledjini kucista. Sto se tice zvuka, ako ti ne radi ili reprodukovanje ili snimanje zvuka, moraces da stavis najnovije drajvere za plocu i da sve podesis u setovanjima PVRa
S1000RR
:: Ladno se uz karticu ne dobija onaj mali kablic sto povezuje karticu i plocu!!!!!!!! AXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXX :: :: :: znaci ne verujem :: :: :: kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator :: felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor :: cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh :: lamela,kla :: ::
Cek onaj banana deo ide u kuciste dirkto? a gde onda ide drugi kraj?
Znaci jdan ide u tv karticu. A onaj plavi banana deo ide i jedini plavicasti dzek na zvucnoj karici?
:: Naravno da se dobija.. :: :: Onaj skup kablova sa line in ovima ima i jedan kabl sa plavom bananom koji ubodes u line in. dakle ne ide interno u kuciste, vec eksterno na poledjini kucista. Sto se tice zvuka, ako ti ne radi ili reprodukovanje ili snimanje zvuka, moraces da stavis najnovije drajvere za plocu i da sve podesis u setovanjima PVR :: :: S1000R :: :: :: Ladno se uz karticu ne dobija onaj mali kablic sto povezuje karticu i plocu!!!!!!!! AXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXX :: :: :: :: :: :: znaci ne verujem :: :: :: :: :: :: kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator :: :: felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor :: :: cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh :: :: lamela,kla :: :: :: ::
Sada sam pobrkao sav zvuk na kompu care. sve mi se izmesalo
:: Naravno da se dobija.. :: :: Onaj skup kablova sa line in ovima ima i jedan kabl sa plavom bananom koji ubodes u line in. dakle ne ide interno u kuciste, vec eksterno na poledjini kucista. Sto se tice zvuka, ako ti ne radi ili reprodukovanje ili snimanje zvuka, moraces da stavis najnovije drajvere za plocu i da sve podesis u setovanjima PVR :: :: S1000R :: :: :: Ladno se uz karticu ne dobija onaj mali kablic sto povezuje karticu i plocu!!!!!!!! AXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXX :: :: :: :: :: :: znaci ne verujem :: :: :: :: :: :: kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator :: :: felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor :: :: cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh :: :: lamela,kla :: :: :: ::
Dobro si počeo, samo sledi šta ti je vmarc napisao: u TV kartu ide mini din priključak okrugli i deblji, a onaj sa kapicom ide u LineIn kartice (obično je plava utičnica). Zato je i kapica plava.
Tako sam i povezao al dzaba. Sad nemam zvuk ni na zvucnicima. poludeh lol
ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
:: Dobro si počeo, samo sledi šta ti je vmarc napisao: u TV kartu ide mini din priključak okrugli i deblji, a onaj sa kapicom ide u LineIn kartice (obično je plava utičnica). Zato je i kapica plava :: :: Pozdrav :: ::
mrzi me sad da objasnjavam, ako ti treba pomoc, dodaj ovaj odavde mail na msn, ili se na mail javi, pa cu sve potaman da ti objasnim, msm da sam komplet provalio sva podesavanja i record i daljinac kako da se podesi, znaci sve, iem da spavam sad, pa ako oces javi se sutra, ako budem bio kuci :)
Na tv karti nisam imao al jesam na vinampu itd. evo sad proveravam kablove. I ne nista nije utisano ni mute.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.