Stradao mi je jos jedan mis tako da sam se odlucio za bezicnu varijantu. u jednoj radnji su mi pokazali gembird komplet mis i tastatura. Da li neko zna nesto o tome? Cena je vrlo povoljna. Risiver je ujedno i punjac.
kolko para tolko muzike.....ja sam pre vise od godinu dana uzeo logitech G1 i prezadovoljan sam...bio je oko 50 jevreja...dobijes garanciju od godinu dana ...znaci pre toga sam promenio more miseva..hocu da kazem da za 500 dindzi neces kupiti dobar mis ili tastaturu a jos gore promenices ih za godinu dve toliko da si za te pare mogao kupiti extra misa i tastaturu..i naravno dobra podloga..posle mesec dana mi se odlepi ona tkanina odozgo..i ja uzmem neku digitex sa silikonskom pozadinom i brate evo funkcionise preko godine..a bila je nesto smesno oko 10 jevreja
:: Gembird KBS-6200 RF. ova varijanta Tastatura i Mis kosta do 2000din :: Uz to dobro i izgleda, multimedija plus scrol na tastaturi. Jos da li radi :: :: ::
Za te pare: Logitech classic keyboard i Logitech S96 mis + kao sto rece V. silikonska podloga i uzivaj. Jeste sve na kablu ali sve radi savrseno. 3. godine garancije. Da sam na tvom mestu NIKADA nebih kupio low cost bezicnu tastaturu i misa. Donece ti samo nevolje u radu i nezadovoljstvo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.