Hvala Markoni ali mislim da nije..evo ima na berzi oglas momak sto prodaje...
kontao sam maximum 100e za napajanje da dam.....a ovaj legion 1000w je odlican , 90 % + , golden sertifikat ..ali jbg bez papira..
. nesto najnize sto bih isao je 750w i da bude modularno naravno..zato sam i gledao oglase...
Ajd uzdravlje
:: Ja bih mogao da ti sredim kod uvoznika ako nemas papire, ali mora biti kupljeno kod njih, nemaju one internacionalne garantne varijante.. :: :: EDIT: A po koliko para to imas... :: :: S1000R :: ::
zato i pricam o oglasima , nista kvalitetno nema za 100e od 750w a i hocu da budem miran duzi vremenski period,a ne da kupujem svake god ...a 100e nije malo za polovno napajanje....sa garancijom naravno :)
Ajd uzdravlje
:: Jel baš mora 750W, za 100 evra? Chieftec APS-750, ali on nije Bog zna šta... Bolje uzmi 100W manje, ali kvalitetno : :: :: Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.