ja mozak reinstalirao win sa ostavljenim usb-om nazad u kucistu.. skroz zaboravio i jos mi nije bilo jasno kakve su to particije.. uglavnom puko mu ja `D` pa `L` ali nije ono bas da ga je formatirao kao npr c: particiju da sam cekao... i sve u svemu, usb kad sam pokusao da udjem u usb ne znajuci sta me ceka kaze ` please insert a disk into drive H` pa mu pokusao lupiti format kad ono medjutim `Windows was unable to complete the format`.. da li je zreo za bacanje ? a taman je nov.. par dana svega, 4gb zao mi ga je baciti ako nije neophodno! pomagajte... sve vrste formata i quick i ne quick i FAT i ne FAT... ?!?
nece da moze sa ovim hp-om... kaze `There is no media in the specified device` .. bojim se da je rikno..
edit: evo ga uspelo... nesto je ubagovo stick... izcupo sam ga i vratio nazad i onda je odradio HP format bez problema i sad sljaka ko zmaj! hvala puno :)
pojma ne znam pravo da ti kazem... znam samo da je bio dupke napunjen muzikom i nakon sto sam fino reinstalirao win kad sam ga hteo pokrenuti odma mi je ono izbacivao.. i nisam mu mogao nista.. ko ce to znati.. bitno da radi sada ko po loju .)
:: :: Sto ti cakan avatar!!!!!! Gde si nasao fotku tog divnog malog stvorenja :: :: :: HP USB Disk Storage Format Tool i formatiraj ga iz njega :: :: :: :: Ako je stick samo SW zeznut, to mi je uvek rešavalo posao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.