Ne tovi se prase pred Bozic al jbg....malo sam se kasno setio da pitam. Sutra dolazim u bg, mimo ostalog hocu i da pogledam neku kvalitetnu stolicu da uzmem...jer me ledja ubijaju.....
Ajde recite mi narode gde bi najbolje mogao da odem da pogledam, gde je najbolji izbor itd...
budzet mi je 200 jura, znaci hocu nesto bas kvalitetno jer mi treba zbog rada na kompu.
gledao sam i neke masazne po netu bilo je na aukcijama za 200-250e al toga vise nema..ajd preporucite mi nesto please.i gde...
Hvala Raso.. a jbg bas....ceo ns sam pretrazio i nula od izbora..kontao valjda u bg ima nesto fino......a opruzicu se i toliko ako je nesto bas dobro.
p.s. od toliko pregleda samo jedan (ali vredan .) covek odgovara...
Ajd uzdravlje
:: Prvo, dobru ergonomsku fotelju nećeš naći ispod 300E. Italijanske, Danske, Nemačke :: Drugo, izbor na licu mesta je kao kompjuterske komponente. Nemamo, ali može da se naruči iz kataloga :: Pogledaj ove sajtove, možda ćeš nabasati na nešto pristojno :: http://www.intelios.rs/intelios.ht :: http://www.emu.co.rs/index.htm :: http://www.accentra.co.rs/kategorija.php?kategorija=85&limit=8 :: :: Srećno :: Pozz :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
nece ti pomoci nikakva fotelja - moraces malo da pocnes sa vezbama - trcanje 3xnedeljno .. istezanje .. a i teretana .. da ojacas malo misice u ledjima i bol ce nestati ..
brate 201 cm , 116 kg..radim kao fitnes trener povremeno u jednom fitnes centru tako da mislim da to nije problem :)
Elem Rasho nasao sam neku vrh za 14 k..bila na snizenju, bas sam se zacudio..vrh udobna i mekana, visoki naslon..pivot i osigurac , potpora za lumbalni deo..vrh u my home .
Ajd uzdravlje
:: :: :: :: nece ti pomoci nikakva fotelja - moraces malo da pocnes sa vezbama - trcanje 3xnedeljno .. istezanje .. a i teretana .. da ojacas malo misice u ledjima i bol ce nestati . ::
ne kul mi je skroz sad...opremio sam sebi kako mi odgovara i sa ovom stolicom zavrsio sve.
Ajd uzdravlje
:: Ako imaš dva metra možda ti je sto nizak, da podigneš monitor u visinu očiju :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: brate 201 cm , 116 kg..radim kao fitnes trener povremeno u jednom fitnes centru tako da mislim da to nije problem : :: :: ::
Kao što si verovatno primetio, već dugo ređe svraćam na Berzu, pa sam tek sad video produžetak posta. Baš mi je drago. Ja My Home nisam ni gledao, jer su ranije imali samo neke najobičnije. Prošle godine sam na Sajmu nameštaja video neke uvozne aždaje, ali mi se nije davalo najmanje 400 € za komad. Bitno je da si našao i da ti odgovara.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: brate 201 cm , 116 kg..radim kao fitnes trener povremeno u jednom fitnes centru tako da mislim da to nije problem : :: :: Elem Rasho nasao sam neku vrh za 14 k..bila na snizenju, bas sam se zacudio..vrh udobna i mekana, visoki naslon..pivot i osigurac , potpora za lumbalni deo..vrh u my home :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: :: nece ti pomoci nikakva fotelja - moraces malo da pocnes sa vezbama - trcanje 3xnedeljno .. istezanje .. a i teretana .. da ojacas malo misice u ledjima i bol ce nestati . :: ::
Nema ni mene sto god Rasho :) ...jbg radim a hvala u svakom slucaju....dobra volja da pomognes je ponekad sve sto treba.
Ajd uzdravlje
:: Kao što si verovatno primetio, već dugo ređe svraćam na Berzu, pa sam tek sad video produžetak posta :: Baš mi je drago. Ja My Home nisam ni gledao, jer su ranije imali samo neke najobičnije. Prošle godine sam na Sajmu nameštaja video neke uvozne aždaje, ali mi se nije davalo najmanje 400 € za komad. Bitno je da si našao i da ti odgovara :: :: Pozz :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: brate 201 cm , 116 kg..radim kao fitnes trener povremeno u jednom fitnes centru tako da mislim da to nije problem : :: :: :: :: Elem Rasho nasao sam neku vrh za 14 k..bila na snizenju, bas sam se zacudio..vrh udobna i mekana, visoki naslon..pivot i osigurac , potpora za lumbalni deo..vrh u my home :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nece ti pomoci nikakva fotelja - moraces malo da pocnes sa vezbama - trcanje 3xnedeljno .. istezanje .. a i teretana .. da ojacas malo misice u ledjima i bol ce nestati . :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.